Tillbaka

Erfaren undersköterska till akutvårdsavdelning 30C (AVA)

Referensnummer AS1438/2022
Sista ansökan 2022-12-09
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Är du undersköterska och har erfarenhet från akutsjukvård? Är du driven och engagerad och har ett positivt förhållningssätt?  Vill du vara med och skapa en avdelning där vi trivs tillsammans och ger våra patienter den allra bästa vården?

Vår verksamhet


På akutvårdsavdelning 30C (AVA) vårdar vi patienter som främst har en internmedicinsk diagnos. Vi har 25 vårdplatser fördelat på 5 team. Till oss kommer patienter efter ett initialt omhändertagande på akutmottagningen, alternativt efter vård på en intermediärvårdsavdelning. Vårdtiderna är korta vilket innebär ett högt in- och utflöde av patienter som måste planeras och koordineras. Vi arbetar aktivt med personcentrerad vård där patienten är en del i teamet. Patienterna har komplexa sjukdomstillstånd, ofta med flera olika sjukdomar samtidigt.

Ditt uppdrag


Vårdtiderna är förhållandevis korta.  Vi behandlar bland annat patienter med bröstsmärta, hjärtarytmier, hjärtsvikt, infektioner, diabetes, intoxikation, lungembolier och ventromboser. Det är ett omväxlande arbete där du hela tiden möter nya patienter med olika typer av åkommor och arbetstempot är växlande.

Avdelningen är under ständig utveckling och vi vill att du som medarbetare ska få chans att aktivt delta i att bygga och utveckla verksamheten så att svårt sjuka patienter kan vårdas under goda förutsättningar på en avdelning där personalens arbetsmiljö står i fokus. Här satsar vi på utbildning, utveckling och olika förbättringsarbeten. Vår gemensamma erfarenhet och olika idéer till lösningar är det som gör vår avdelning framgångsrik.

Vi tror på ett närvarande och coachande ledarskap och att du som undersköterska ska kunna känna dig trygg på din nya arbetsplats. För oss är DU viktig.

Dina kvalifikationer


Du är en erfaren undersköterska som har vana från slutenvård och meriterande är tidigare erfarenhet av akutsjukvård. Du är driven och engagerad och lösningsorienterad. Du kan planera ditt arbete och kan hålla många bollar i luften.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har ett flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och tycker att höga patientflöden är en spännande och rolig utmaning. Du är noggrann, empatisk och tycker om den nära patientvården. Du sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, provanställning om högst 6 månader kan komma att bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse. Rotationstjänstgöring (dag/kväll/natt/helg).

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Carina Vennström 018-617 10 87 eller e-post carina.vennstrom@akademiska.se
Gruppchef Ulrica Eriksson 018-617 27 35 eller e-post ulrika.a.eriksson@akademiska.se Gruppchef Viktor Knaust 018-617 50 96 eller e-post viktor.knaust@akademiska.se Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Ansökningar kan komma att hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.