Tillbaka

Studerar du till röntgensjuksköterska och vill jobba hos oss i sommar 2023?

Referensnummer AS1430/2022
Sista ansökan 2023-01-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


På bild- och funktionsmedicinskt centrum utförs årligen cirka 160 000 undersökningar per år och behandlingar med en lång rad modaliteter som MR, CT, konventionell röntgen, intervention, ultraljud, SPECT och PET.

Bild- och funktionsmedicinskt centrum har ca 350 anställda och verksamhet dygnet runt. Vi befinner oss i en extremt spännande period där radiologiska undersökningar efterfrågas med ett ständigt ökande behov, med hög kompetens hos våra medarbetare. Vi tar emot avancerade fall inom region Uppsala och får även förfrågningar från resterande av Sverige, då vi innehar specialkompetens samt bedriver högspecialiserad vård med inriktning radiologi.

Tycker du om utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjlighet att växa? Det kan du få hos oss, ett specialistsjukhus och en arbetsplats där vi tror på ditt engagemang för arbete inom vården.

Ditt uppdrag


Som undersköterska på sommaren kommer du att få göra en variation av uppgifter som till exempel:
  • Arbeta i team med röntgensjuksköterskor och undersköterskor på lab
  • Förbereda patienter inför undersökningar
  • Hantera telefonsamtal med remitterande enheter
  • Transportera patienter mellan undersökning och akutmottagning
  • Ansvara för påfyllning av medicinskt material på lab
  • Administrativa arbetsuppgifter såsom bistå personal i mottagningskassa med mera
  • Ansvar för patienter i våra väntrum

Dina kvalifikationer


Vi söker röntgensjuksköterskor under utbildning som minst har gått termin 4 alternativt utbildade undersköterskor till våra avdelningar på röntgen under sommaren.

Om du har tidigare patienterfarenhet från sjukvården ser vi detta som meriterande. Det är viktigt att du har lätt att samarbeta, är noggrann, har en positiv attityd och tycker om att arbeta med människor. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder timanställning över sommaren där tillträde och omfattning sker enligt överenskommelse. Arbetet kan innebära tjänstgöring dagtid, kvällar och helger. Tillträde enligt ök.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Thorax/buk-avdelningen Linus Jakobsson 018-611 90 52, linus.jakobsson@akademiska.se
Avdelningschef Neuro-avdelningen Malin Hansen 018-611 97 86, malin.hansen@akademiska.se
Avdelningschef Tierp och Östhammar Ann Engström Pirilä, 018-611 47 18,  ann.engstrom.pirila@akademiska.se
Avdelningschef Nuklearmedicin Anna Eriksson 018-611 26 84, anna.m.eriksson@akademiska.se
Avdelningschef Muskeloskeletal och barnavdelningen Veronica Abrahamsson 018-617 24 14 veronica.abrahamsson@akademiska.se
Avdelningschef Perifer Intervention Anna Sjöstrand 018-617 19 20, [url=https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/anna.sjostrand@akademiska.se]anna.sjostrand@akademiska.se [/url]

Fackliga kontaktpersoner:
Vårdförbundet: Kaisa Lyon 018-611 91 57
Vårdförbundet: Josefin Wenngren 018-611 41 41
Kommunal: Växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss. Ange vilka veckor du kan arbeta i sommar och gärna om du har önskemål om arbete med en särskild modalitet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.