Tillbaka

Receptionist och remissadministratör till käkkirurgen

Referensnummer AS1181/2022
Sista ansökan 2022-10-09
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastikkirurgi och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområdet plastikkirurgi och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård i nära samarbete mellan olika specialiteter. Verksamheten är organiserad i en matris med fem ämnesområden där Käkkirurgi utgör ett.

Den käkkirurgiska sektionen med 40 medarbetare omfattar förutom käkkirurgi, käk- och ansiktsröntgen, käkortopedi, tandteknikerlab och orofacial medicin en egen steril- och operationsavdelning. Forskning och
utvecklingsarbete är en viktig del av verksamheten och all personal är delaktig i detta arbete. Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008 och SS-EN 15224:2012.

Ditt uppdrag


Som receptionist och remissadministratör kommer du att vara ”spindeln i nätet” där du kommer att arbeta en hel del administrativt med fakturering och inköp samt administrativt stöd till chefer.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som med fördel är tandsköterska, med intresse och erfarenhet av receptionsarbete och patientkontakt. Du är noggrann och effektiv och gillar att ta eget ansvar.

Erfarenhet av patientadministrativt arbete inom tandvård och sjukvård är meriterande. Kunskaper i officepaketet, kunskap om sjukvårds- och tandvårdssystem är meriterande.

Det är en fördel om du gillar att ha många bollar i luften. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Marcela Walter, Tf Avdelningschef tel 018-611 23 69
Facklig kontakt Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.