Tillbaka

Skötare för timanställning till akutmottagningen för vuxenpsykiatri /PAVA

Referensnummer AS1133/2022
Sista ansökan 2022-10-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vi söker


Vi söker dig med ett stort intresse för akutpsykiatri för en timanställning på akutmottagningen för vuxenpsykiatri och psykiatriska akutvårdsavdelningen. Arbetet är omväxlande med ett mycket brett spektrum av patientkategorier och psykiatriska diagnoser, vilket innebär ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter. Under dygnets alla timmar arbetar vi tillsammans i team som innefattar läkare, sjuksköterska, skötare och kurator.?? 
Det är en stimulerande arbetsplats där tempot stundtals kan vara högt och ingen dag är den andra lik. 

Vår verksamhet


Sektion akut- och konsultpsykiatri består av akutmottagningen för vuxenpsykiatri som har jourverksamhet dygnet runt, en psykiatrisk akutvårdsavdelning (PAVA) med 12 vårdplatser samt ett mobilt team. Till akutmottagningen kommer patienter dygnet runt via egenanmälan/besök men också med polis, ambulans, kriminalvård samt från andra sjukvårdsinstanser

Ditt uppdrag


I dina arbetsuppgifter ingår avdelnings- och omvårdnadsarbete på basal och specialiserad nivå. Som nyanställd hos oss börjar du din anställning på PAVA, där arbetet omfattas av akutpsykiatriskt omvårdnadsarbete för skötare. Efter en tid introduceras du på akutmottagningen och kan sedan tjänstgöra vid båda enheterna. Du vårdar patienter med ett mycket varierat vårdbehov tillsammans med andra skötare, sjuksköterskor, läkare och kurator. Som skötare hos oss arbetar du med omvårdnadsarbete nära patienten där patientcentrerad vård står i fokus. 

Dina kvalifikationer


Du som söker är utbildad undersköterska eller skötare, studerar till sjuksköterska, läkare eller psykolog.  och har ett genuint intresse för psykiatriskt vårdarbete och du sätter alltid patienten i fokus. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor respektfullt. Som person är du positiv, engagerad och noggrann. Du är flexibel, van att ta ansvar och trivs med att arbeta i ett varierande tempo. Du har god prioriteringsförmåga och du bidrar också till en bra arbetsmiljö. Erfarenhet från psykiatrisk slutenvård eller liknade slutenvård krävs och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.? 

Vi erbjuder


Vi erbjuder en timanställning. Du ska kunna bli in ringd med kort varsel, dag, kväll, natt, vardagar som helg. Tillträde enligt överenskommelse. Inför tillsättning tas utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Nahid Asplund 018-6112128 
Facklig kontaktperson för Kommunal nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. ?Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.