Tillbaka

Bemanningsassistent till intensivvårdsavdelning för nyfödda, 95F

Referensnummer AS1120/2022
Sista ansökan 2022-10-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Vår sektion neonatologi är stor med många medarbetare fördelade över IVA-vård, IMA-vård, Barnsjukvård i hemmet, mottagningsverksamhet samt transportverksamhet. Alla i sin tur medverkar till att vi levererar vård i världsklass till våra nyfödda barn och deras familjer.

Kom och bli en del i vårt team som arbetar med världens bästa jobb i en stimulerande arbetsmiljö! Vi ligger nära centralstationen och här finns goda pendlingsmöjligheter både från Gävle och Stockholm. Se filmen om oss; Världens bästa jobb

Ditt uppdrag


Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med starkt fokus på teamarbete då du arbetar tillsammans med ytterligare två bemanningsassistenter. Som bemanningsassistent har du ett nära samarbete med schemagruppen, koordinator och operativ chef. Tillsammans verkar ni för en stabil kort- och långsiktig bemanning. I bemanningsteamet har alla ansvar för att registrera avvikelser såsom sjukdom, ledigheter och utbildningar, ni löser sjukluckor och har ansvar för Heroma. Övriga arbetsuppgifter som ligger på teamet är mycket varierande och fördelas mellan er. Det kan vara uppgifter som behandling av statistik, administration kring nyanställda, vikarier eller studenter, uppdatering av HSA-katalogen, schemaläggning men även en del ad hoc saker förekommer.  

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god datorvana och organisationsförmåga. Du är van att jobba i Heroma. Du tar ansvar för ditt arbete och är lösningsorienterad. Du gör det som krävs och söker den information du behöver för att få ett bra slutresultat. Du är stresstålig och flexibel. Du är bra på att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Du har förmåga att tänka långsiktigt och kommunicerar på ett tydligt och vänligt sätt. Du arbetar bra i team men prestera även bra när du jobbar självständig.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som övrig kontorsassistent med uppdrag inom bemanning. Som bemanningsassistent på intensivvårdsavdelningen för nyfödda arbetar du dagtid med schemalagd tjänstgöring var tredje helg samt röda dagar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Har du frågor om tjänsten eller är intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats, välkommen att kontakta:
Bitr. avdelningschef, Marianne Kjellgren: marianne.kjellgren@akademiska.se
Fackliga kontaktpersoner Kommunal Monica Firus eller Monica Henriksson 018-611 59 50

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi kommer att intervjua och tillsätta tjänsterna fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.