Tillbaka

Avdelningschef käkkirurgiska mottagningen

Referensnummer AS1108/2022
Sista ansökan 2022-10-21
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastikkirurgi och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområde plastikkirurgi och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård samt två av regionens uppdrag inom nationell högspecialiserad vård, allt i nära samarbete mellan olika specialiteter.

Vi är en verksamhet med ca 200 medarbetare och vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och SS-EN 15224. Verksamheten är indelad i fem ämnesområden: brännskador, kraniofacial kirurgi, rekonstruktiv kirurgi, allmän plastikkirurgi och käkkirurgi. Hos oss får du goda möjligheter att utveckla och utvecklas. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter.

Vi söker nu en ny avdelningschef till vår käkkirurgiska avdelning!

Käkkirurgiavdelningen


Käkkirurgiavdelningen består av både mottagnings- och operationsverksamhet där vi behandlar patienter med flera odontologiska diagnoser på våra fyra enheter (käkkirurgi, käkortopedi, orofacialmedicin och käk-ansiktsröntgen). Med stor kunskap, erfarenhet och kompetens tar vi hand om patienter som förlorat tänder, drabbats av sjukdom, defekter vid canceroperation eller olycksfall med käk- ansiktsfrakturer, eller som har fötts med missbildningar i ansiktsskelettet som t.ex. läpp-, käk- och gomspalt samt sjukdomar i munnens slemhinnor etc.  

Välkommen att läsa mer om vår verksamhet på vår hemsida Käkkirurgi | Akademiska

Ditt uppdrag


Avdelningschefen ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen. Du ansvarar för att leda mottagningen mot uppsatta mål genom att ha ett övergripande personalansvar för 20-25 medarbetare; tandsköterskor, undersköterskor, tandhygienist, tandtekniker och receptionist. Du har ansvar för ekonomi, personal, verksamhet och arbetsmiljö, i ett nära samarbete med sektionschef käkkirurgi. Ditt uppdrag innebär att du leder, följer upp och utvecklar verksamheten och dina medarbetare med hjälp av daglig ledning samt medarbetar- och lönesamtal.

Dina kvalifikationer


Du är framför allt en duktig chef inom hälso- och sjukvårdssektorn med en lämplig högskoleutbildning som grund och ett brinnande engagemang för ledarskap och medarbetarskap, en hållbar arbetsmiljö och patientsäkerhet. Du tycker att det är roligt att vara chef och ledare och således är det mycket önskvärt med tidigare sådan erfarenhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet där engagemang och drivkraft till att motivera och utveckla verksamheten är en självklarhet. Du ser möjligheter i förändringsarbete och genom att informera och stödja medarbetarna skapar du ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder


Chefsuppdraget är ett 3-årsförordnande på heltid, med tillträde snarast enligt överenskommelse. Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid inom din profession. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Andres Rodriguez Lorenzo, 018 612 21 57
Facklig representant nås genom att kontakta vår HR partner Gabriella Westerberg, 018 611 52 36 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.