Tillbaka

Klinisk fysiologi söker biomedicinsk analytiker

Referensnummer AS1105/2022
Sista ansökan 2022-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Vi på klinisk fysiologi utför klinisk fysiologiska undersökningar med största tyngdpunkt på ultraljudsundersökningar men även utbildning och forskning är en del av vår verksamhet. Här arbetare ca 50 medarbetare varav ca 30 biomedicinska analytiker. Vi ingår i samma verksamhetsområde som hjärt-och lungmedicin och har därmed ett nära samarbete med dessa verksamheter. Vi har även ett mycket nära samarbete med kärlkirurgen och andra specialiteter.  

Ditt uppdrag


Du kommer att arbeta på en arbetsplats med omväxlande, betydelsefullt och utvecklande arbete. I en biomedicinsk analytikers arbetsuppgifter ingår att självständigt utföra klinisk fysiologisk diagnostik till exempel arbetsprov, långtids-EKG, lungfunktions- och mag-tarmdiagnostik samt ultraljud på hjärta och kärl. Vi har en kompetensmodell som synliggör utvecklings- och karriärvägar som sträcker sig från ny i rollen till erfaren. I fasen erfaren ska du kunna stanna och fortsätta hitta nya utmaningar och utvecklas under större delen av ditt yrkesliv. Vi har även specialuppdrag så som svarsskrivning.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerade biomedicinska analytiker med fysiologisk inriktning. Erfarenhet av klinisk fysiologi och främst ultraljudsundersökningar är meriterande men inget krav. 

Din kompetens


Det är viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö. Arbetet kräver förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Här får du arbeta med både medicin, människor och teknik. Vi ser även gärna att du har grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning som biomedicinsk analytiker på heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningstiden passerat.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Terese Ahrne 018–611 29 05
Facklig kontaktperson Biomedicinsk analytiker Ann-Sofie Sunna 018-611 24 56

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.