Tillbaka

Ansökan om studielön - barnmorskeprogrammet

Referensnummer AS1095/2022
Sista ansökan 2022-10-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Akademiska sjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Akademiska sjukhuset erbjuder möjlighet till studielön för sjuksköterskor som antas till barnmorskeprogrammet vårterminen 2023. Erbjudandet gäller även för studier som bedrivs vid andra lärosäten än Uppsala Universitet. Det riktar sig till sjuksköterskor som i samband med erbjudandet till studielön ingår en tillsvidareanställning samt de som redan är tillsvidareanställda inom Akademiska sjukhuset. Studielönen motsvarar 100% av grundlönen (dock max 32 000 kr/månad).

Villkor 


Placeringen av de sjuksköterskor som beviljas studielön blir på sektionen för neonatologi. HR-chefen vid Akademiska sjukhuset beslutar om studielön i varje enskilt fall. 

Sjukhuset prioriterar de sökande som inte tidigare har erhållit studielön under specialistutbildning inom Region Uppsala. 

För mer information


Bitr verksamhetschef Ylva Thernström-Blomqvist ylva.thernstrom.blomqvist@akademiska.se 018-6115831
Utbildningsansvarig intensivvårdssjuksköterska Ingrid Hassis ingrid.hassis@akademiska.se 018-6112815

HR avdelningen nås på e-post till hr.as.le@regionuppsala.se

Har du frågor gällande registrering av din ansökan i vårt rekryteringsverktyg kontakta rekryteringsteamet på e-post [url=http://mailto:rekrytering@akademiska.se/]rekrytering@akademiska.se [/url] 

Ansökan


Välkommen med din ansökan (inklusive CV och referenser) via länken nedan. Glöm inte att även lämna in en ansökan om tjänstledighet för studier till din chef samt en ansökan till utbildningen vid aktuellt lärosäte. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.