Tillbaka

Ansök om studielön - specialistsjuksköterskeprogrammet operationssjukvård

Referensnummer AS38/2022
Sista ansökan 2022-08-21
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Akademiska sjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Är du antagen till specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning operationssjukvård? Det finns fortfarande möjlighet att ansöka om studielön under studietiden, men skynda dig att registrera din ansökan!

Akademiska sjukhuset erbjuder möjlighet till studielön för sjuksköterskor som antas till specialistsjuksköterskeprogrammet operationssjukvård. Studielönen motsvarar 100% av grundlönen (dock max 32 000 kr/månad) och riktar sig i första hand till sjuksköterskor som är tillsvidareanställda, eller som i samband med rekryteringen till utbildningen ingår en tillsvidareanställning vid Akademiska sjukhuset, Region Uppsala och påbörjar sin utbildning höstterminen 2022 vid Uppsala universitet. Studielön kan även komma att erbjudas för studier som bedrivs vid andra lärosäten. 

Villkor 


Placeringen av de sjuksköterskor som beviljas studielön görs i första hand utifrån verksamheternas behov. HR-chefen vid Akademiska sjukhuset beslutar om studielön i varje enskilt fall. 

Sjukhuset prioriterar de sökande som inte tidigare har erhållit studielön under specialistutbildning inom Region Uppsala. 

För mer information 


Under semesterperioden kan det vara lite svårt att nå oss. Registrera din ansökan så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet!
Avd. chef Anestesi och operationsavd. Charlotta Sjö 018-611 48 82, charlotta.sjo@akademiska.se
Avd. chef Kirurgiska Anestesi och operationsavd. Jeanette Dahl 018-617 30 40, anne.jeanette.dahl@akademiska.se
Avd. chef Barnoperation Tracey Koo Klavensjö 018-617 15 82, tracey.koo.clavensjo@akademiska.se
HR-partner Åsa Frycklund Nordin tfn 018-617 03 66 
HR avdelningen nås också på e-post till hr.as.le@regionuppsala.se

Mer information om studielön, samt svar på vanliga frågor hittar du på vår hemsida [url=https://www.akademiska.se/arbeta-hos-oss/studielon/]https://www.akademiska.se/arbeta-hos-oss/studielon/ [/url]

Har du frågor gällande registrering av din ansökan i vårt rekryteringsverktyg kontakta rekryteringsteamet på e-post [url=http://mailto:rekrytering@akademiska.se/]rekrytering@akademiska.se [/url] 

Ansökan


I din ansökan om studielön, ange önskemål om var du önskar få din placering. Tag med minst tre av nedanstående operationsenheter och rangordna dem utifrån ditt förstahandsval till placering, ditt andrahandsval osv och därefter nedåt i din prioriteringsordning.

Operationsenheter


Kirurgiska anestesi- och operationsavdelningen (Anopiva)
Ortopediska anestesi- och operationsavdelningen (Anopiva)
Anestesi- och operationsavdelningen vid Samariterhemmet (Anopiva)
Barnanestesi- och barnoperationsavdelningen (Anopiva)
Anestesi- och operationsavdelningen vid ing 95/96 (Anopiva)
ÖNH- och plastikoperation (Plastik- och käkkir)
Oto-operation (Plastik- och käkkir)
Neuro-operation (Neuro)
Thoraxoperation (Thorax)
Ögonoperation (Ögon)

Välkommen med din ansökan (inklusive CV och referenser) via länken nedan. 
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.