Tillbaka

Undersköterska till minnes- och geriatrikmottagningen

Referensnummer AS953/2022
Sista ansökan 2022-08-18
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Minnes- och geriatrikmottagningen är en specialistenhet för utredning och uppföljning av patienter med misstanke om demenssjukdom oavsett ålder, som Alzheimers sjukdom men även ovanligare former av diagnoser. Minnesteamet består av sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, neuropsykolog, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, dietist och kuratorer.

Hem- och dagrehabilitering, arbetar också i tvärprofessionellt team som med sin samlade kompetens tillsammans med patienten planerar och utför rehabiliteringsmedicinska insatser.

Ditt uppdrag


Som undersköterska hos oss får du kombinera undersköterskearbetet med administrativa och patientnära uppgifter. Bland annat kommer du att ansvara för provtagning, hantering av prover och att förbereda inför och assistera vid lumbalpunktioner. Det kommer ingå patientnära arbete som fördelas i teamet under veckan. Teamet består av två undersköterskor och två sjuksköterskor.

Det administrativa arbetet består framförallt i att arbeta i journalsystemet Cosmic, att göra ankomstregistreringar, schemalägga i Heroma, arbeta i faktureringssystemet EFH, hantera förrådsbeställningar och administrera våra tidböcker mm.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska på mottagning. Du har erfarenhet av provtagning och provhantering, men du tycker också att det är roligt med ett arbete som har många administrativa inslag. För att lyckas i rollen ser vi helst att du har erfarenhet av Cosmic journalsystem, Heroma, EFH (elektronisk fakturahantering) och förrådsbeställning. Vi ser gärna också att du har tidigare erfarenhet av att vara ombud, gärna inom miljö och hygien.

Som person gillar du att samarbeta med andra för att nå resultat. Du har en vilja att utveckla såväl det administrativa arbetet som undersköterskearbetet. Vidare är du en ansvarsfull person som har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Jessica Gustafsson 018- 611 70 71
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.