Tillbaka

Forskningssjuksköterska till hjärtmottagningen

Referensnummer AS931/2022
Sista ansökan 2022-08-22
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Är du intresserad av forskning, då är det här jobbet något för dig! Vi söker en sjuksköterska till vår forskningsenhet på Hjärtmottagningen.

Vår verksamhet


Hjärtmottagningen är en trevlig arbetsplats inom verksamhetsområdet Hjärt-Lungmedicin och Klinisk fysiologi. Hjärtmottagningens verksamhet består av en forskningsenhet och en stor mottagningsverksamhet med öppenvårdsbesök hos läkare eller sjuksköterska.  

Ditt uppdrag


På forskningsenheten arbetar du enligt kompetensmodellen för forskningssjuksköterskor på Akademiska sjukhuset. Du jobbar med akademiska forskningsstudier och kliniska prövningar i nära samarbete med läkare. Forskningsuppgifterna innebär både arbete med direkt patientkontakt (mottagningsbesök, provtagning, telefonuppföljningar) inrapportering i forskningsregister och medverkan vid prövarmöten. Du som forskningssjuksköterska inkluderar patienter i våra olika studier från avdelning och dagvård.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet och ett starkt intresse för klinisk forskning. Du är flexibel, noggrann, kvalitetsinriktad och har lätt för att samarbeta med våra samarbetspartners. Du är även ansvarstagande för dina projekt då det ingår kvalificerat självständigt arbete och du har en vilja att driva utvecklingen framåt på vår enhet. Meriterande är dokumenterad GCP-utbildning och tidigare arbete med forskningsstudier och kliniska läkemedelsprövningar.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % som forskningssjuksköterska.

Arbetstid: helgfria vardagar måndag – fredag. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Josefin Spengler: josefin.spengler@akademiska.se 018-6122391
Facklig representant Yvonne Björkman yvonne.bjorkman@akademiska.se

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.