Tillbaka

Undersköterska till 30B

Referensnummer AS930/2022
Sista ansökan 2022-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Alla arbetsroller som finns inom geriatriken har en sak gemensamt, det är meningsfullt, spännande och utvecklande att arbeta i verksamhetsområde (VO) geriatrik. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet och till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser. Vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är att göra skillnad för våra patienter varje dag. Vi arbetar ständigt med förbättring och har tagit fram nya arbetssätt för geriatriken där patienten sätts i centrum och alla professioners kompetens tas tillvara.

Tack vare framsteg inom medicin, vård och levnadsvanor blir vi allt äldre vilket medför nya krav på sjukvården. Vi möter vi en större patientgrupp och nya utmaningar. De patienter vi möter har ett helt liv i sin ryggsäck, ofta flera olika sjukdomar och kanske en komplex hälsosituation.

Nu söker 30B fler undersköterskor!

Nyheter inom geriatriken
Under slutet av året kommer 30B bli geriatriska ortopedavdelningen. Strokepatienterna hos oss, kommer istället vistas på geriatrikens nya geriatriska neuroavdelning i ingång 50. 30B har även som mål att under året 2023 att starta med akut höftspår. Akut höftspår innebär att patienter med höfttrauma, direkt kan komma till 30B via akutmottagningen. Planering för detta kommer ske under hösten 2022. Om du önskar delta på en förändringsresa, så kommer 30B vara rätta platsen för dig!

Vem är du?


Du är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet inom slutenvården. Du har god kunskap och färdighet i den basala omvårdnaden. Variationen i arbetet gör att du som söker skall vara flexibel, ansvarsfull och kunna ställa om till akuta situationer samt vara bredd att hoppa in där det behövs. Då arbetet ofta är fysiskt ansträngande är det ett krav att du har god fysik. Du har även god datavana och det är meriterande om du kan journalsystemet Cosmic. Du tycker om att arbeta med äldre människor, har ett gott bemötande samt en bra samarbetsförmåga. Du är också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en fastanställning. Tjänsten är förlagd dag, kväll och helg. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi kan även erbjuda rotationstjänst mellan 30A geriatriska akutvårdsavdelningen och 30B geriatriska ortopedavdelningen.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Anngela Ingvarsson 018-611 140 36
Gruppchef Klara Juremalm 018-611 70 43

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan, sista ansökningsdagen är 28/8. Urval, intervjuer och tillsättning kommer ske löpande under ansökningstiden, då det är viktigt att tidigt tillsätta tjänsten.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.