Tillbaka

Operationskoordinator till öron-, näsa och hals mottagningen

Referensnummer AS927/2022
Sista ansökan 2022-08-07
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde öron-, näsa och halssjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Inom vår verksamhet bedrivs akut, planerad specialistvård och högspecialiserad vård. De akuta besöken utgörs främst av patienter med svåra infektioner inom öron-, näs- och halsområdet, övre luftvägs- och sväljningsproblem, blödningar och yrsel. Den högspecialiserade vården, som till stor del är riks - och regionvård, innefattar patienter med tumörsjukdomar, luftvägssjukdomar och bihålesjukdomar, otokirurgiska sjukdomar och hörselsjukdomar.

Ditt uppdrag


Som operationskoordinator ansvarar du för planering och samordning av patienter som ska genomgå operation och behandling. Du kommer vara personen som ansvarar för helheten kring planeringen. Det innebär kontakt med patienter, andra regioner, kontaktsjuksköterskor, operationsavdelning, vårdavdelning, röntgen o.s.v. Du har möjlighet att själv lägga upp och planera ditt arbete. Du förväntas ha ett mycket gott och nära samarbete med övriga två koordinatorer på avdelningen.

Dina kvalifikationerSjukvårdsutbildad, helst sjuksköterska men inget krav
Några års erfarenhet inom vården är ett krav
God datorvana, gärna erfarenhet av Cosmic och/eller Orbit
Gärna erfarenhet från en administrativ och koordinerande roll
Du ska vara kommunikativ och serviceinriktad
Noggrann, strukturerad och lösningsorienterad
Du behöver ha en professionell inställning med hög servicenivå och gilla att vara spindeln i nätet
Du är en engagerad och glad kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Vi erbjuder


En tillsvidareanställning. Helst heltid men det kan eventuellt diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?


Avdelningschef Helen Orest 018-611 52 70

Fackliga kontaktperson: Mariana Nordensvärd (Vårdförbundet) 018-6110000

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.