Tillbaka

Operationskoordinator 50%

Referensnummer AS838/2022
Sista ansökan 2022-07-04
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområdet Plastik- och käkkirurgi är vi specialiserade på rekonstruktiv kirurgi. Det innebär att vi med olika kirurgiska tekniker hjälper patienter med svåra missbildningar och återskapar patienters funktionalitet och utseende efter större kirurgiska ingrepp på grund av tumörsjukdomar eller efter svåra kroppsskador. Vi har stor variation av ingrepp, från stora tumöroperationer och rekonstruktioner, ansiktstrauma, brännskador, till enklare operationer i lokalanestesi. Våra patienter är i alla åldrar, både barn och vuxna.

Ditt uppdrag


Som operationskoordinator för Plastik och käkkirurgi ansvarar du för att planera och samordna patientutredning, behandling och uppföljning av elektiva patientflöden, dagkirurgiska- liksom slutenvårdsoperationer. Arbetet kräver ett nära samarbete med ansvariga läkare, vårdavdelningar, mottagning, operation och övrig personal. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om 17 personer som arbetar utifrån olika ämnesområden.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med mångårig erfarenhet av yrket.

Din kompetens


Vi söker dig med stort engagemang och vilja att vara med och planera, organisera, samordna och utveckla vår verksamhet. Arbetet kräver att du är strukturerad, har en känsla för logistik samt en god samarbetsförmåga. För denna tjänst värderar vi din personliga lämplighet högt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 50% med bekväm arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Välkommen att kontakta:
Avdelningschef Heléne Nordvall 018-611 26 64
Biträdande avdelningschef Elin Kallin, 018-611 94 61
Kontakt med facklig representant fås genom växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.