Tillbaka

Sjuksköterska onkologisk behandlingsavdelning (bekväm arbetstid mån-fre)

Referensnummer AS338/2022
Sista ansökan 2022-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling.

Vi har vår egen cancervårdsakademi där du som sjuksköterska kan fördjupa dina kunskaper i onkologisk omvårdnad och vi är mycket stolta över vår podd; En podd om cancer (välkommen att lyssna på podden här: En podd om cancer).
Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet bestående av bland annat onkologisk behandlingsavdelning, onkologmottagning, lymfödemmottagning samt onkologisk endokrinologi-mottagning.

Till behandlingsavdelningen kommer patienter för att få högspecialiserad behandling i form av t.ex. cytostatikabehandling och immunterapi. Totalt ges över 8000 behandlingar per år, både kurativa och palliativa. 

Ditt uppdrag


Vi söker nu en sjuksköterska som kan förstärka vårt team vid onkologisk behandlingsavdelning. Arbetstiden är förlagd dagtid, mån - fre.
Eftersom vissa patienter går på behandling under flera år försöker vi tillgodose kontinuiteten för patienterna och varje sjuksköterska har därför en egen tidbok. Din primära arbetsuppgift är att ge cytostatikabehandling, immunterapi och antikroppar till våra patienter. Du har även ett övergripande ansvar att samordna vården med övriga professioner såsom dietist och kurator etc.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av onkologi.

Din kompetens


I din roll som sjuksköterska vid onkologisk behandlingsavdelning behöver du kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel för att lösa de utmaningar som dyker upp. Du ska ha förmåga att samarbeta och skapa relationer med de olika aktörer som är involverade patientens vårdkedja. Vidare så vill vi att du är kvalitetsmedveten och kan se såväl detaljer som helhet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd dagtid, mån - fre.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karolina Wretbring 018-617 27 29
Gruppchef Sara Sveijer 018–617 51 60
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 35 11

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.