Tillbaka

Bemanningsassistent till 30A

Referensnummer AS808/2022
Sista ansökan 2022-07-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Oavsett yrkesroll inom geriatriken har alla en sak gemensamt, det är meningsfullt, spännande och utvecklande att arbeta i verksamhetsområde (VO) geriatrik. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet, till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser och fantastiska kollegor. Vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är att göra skillnad för våra patienter varje dag. Vi arbetar ständigt med förbättring och har tagit fram nya arbetssätt för geriatriken där patienten sätts i centrum och alla professioners kompetens tas tillvara.  
Nu behöver vi utöka bemanningsassistentfunktionen inom geriatrikens slutenvård, med placering på 30A.

Vill du bli en del av vårt team?


Arbetet som bemanningsassistent är ett ansvarfullt och självständigt arbete, som i vissa stunder kan innebära mycket arbete med kort varsel och högt tempo. Arbetet kräver lösningsorientering, lyhördhet och stort engagemang. Du har förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och utför dem med noggrannhet.

Som bemanningsassistent arbetar man bland annat med korttidsplanering av personal, frisk- och sjukanmälningar, schemaplanering samt daglig rapportering i personalsystemet. Du kommer i första hand att arbeta mot yrkeskategorierna sjuksköterskor och undersköterskor.
För att trivas i denna roll tror vi att du är strukturerad, flexibel och har en god kommunikationsförmåga. Du tror på att ett gott samarbete är nyckeln till ett bra arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Dina kvalifikationer


Du som söker har även gymnasiekompetens och ett krav är erfarenhet inom bemanning och schemaläggning. Det är meriterat att du har god kännedom om vårt system Heroma och lätt för att lära dig nya uppgifter och datasystem.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en fast anställning med tillträde snarast möjligt. Tjänstgöringsgrad 50 %, kontorstider. För utökad tjänstgöringsgrad kan man kombinera denna tjänst med underskötersketjänst, då krav på undersköterskeutbildning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Lena M Mattsson maila gärna lena.m.mattsson@akademiska.se alt ring 018-6113966
Facklig kontaktperson Kommunal eller Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.