Tillbaka

Objektspecialist lärplattformen Pingpong

Referensnummer AS783/2022
Sista ansökan 2022-07-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Kliniskt träningscentrum (KTC) vid Akademiska sjukhuset är ett av Sveriges största kliniska träningscentrum med ett regionsövergripande utbildningsuppdrag, en verksamhet som växer och står i ständig utveckling. I enhetens ändamålsenliga moderna lokaler med stort utbud av träningsutrustning och material kan både personal och studenter träna på allt från hjärt- och lungräddning till träning av grundläggande färdigheter och avancerade interprofessionella medicinska simuleringar i en trygg och säker miljö. Vidare producerar KTC utbildningsmaterial och hjälper verksamheterna att utforma och ta fram material och utbildningar inom en mängd kliniska områden, allt utifrån verksamheternas behov och enligt det senaste inom forskning och vetenskap, evidens och aktuella riktlinjer.

Genom Region Uppsalas lärplattform (för närvarande PingPong) stödjer KTC verksamheterna i produktion-, tillhandahållande- och genomförande av e-utbildningar. Objektspecialisterna på KTC arbetar med att utveckla Region Uppsalas digitala utbildningar. Det innebär att stötta verksamheter bland annat genom att planera och producera e-utbildningar samt att hålla utbildning för kursproducenter och kurssamordnare.

Ditt uppdrag


Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att stödja användare och verksamheter i produktionen av utbildningar och kurser samt tillhandahållandet av dessa i systemet tillsammans med förvaltningsorganisationen och andra objektsspecialister. I nära samarbete med verksamheterna ger objektspecialisterna stöttning i framtagandet av e-utbildningar efter verksamheternas önskemål och behov.

Vidare ingår:
 • E-learningproduktion utifrån manus och önskemål
 • Skräddarsydda utbildningslösningar
 • Kontinuerlig uppföljning av utbildningar och kurser
 • Delta i systemutveckling och nätverk
 • Medverka till förbättring och utveckling av rutiner och tjänster samt stärka lärplattformens funktionalitet
 • Information och dialog med användare
 • Tillsammans med förvaltningsorganisation skapa och förvalta tydlig struktur för support till användare.

Dina kvalifikationer


Vi befinner oss i ständigt utveckling av processer och därför söker vi dig som gillar utmaningar och utvecklings- och förbättringsarbete samt kan arbeta självständigt och strukturerat. Tjänsten innebär många kontakter med verksamhetsföreträdare vilket kräver att du är serviceinriktad och flexibel. Erfarenhet av arbete inom Akademiska sjukhuset och Region Uppsala är önskvärt, men inget krav. 

Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar. För att lyckas i jobbet så behöver du vara kommunikativ och ha lätt för att lyssna samt
har en god samarbetsförmåga. 

Krav:
 • Gymnasieutbildning är ett krav och högskoleutbildning exempelvis lärarprogrammet eller media och kommunikation är önskvärt
 • Pedagogisk erfarenhet, gärna inom digitala medier
 • Erfarenhet av utbildning, gärna digitalt
 • Erfarenhet av administrativt arbete inom området data/it.

Erfarenheter av nedan är meriterande:
 • Animation- film- och medieproduktion.
 • Professionella verktyg för medieproduktion som till exempel: Articulate Storyline, Adobe Premiere CC
 • Produktion av grafik och illustration
 • Manusskrivning för ljud och bild

Vi erbjuder


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Veronica Granath, Chef Kliniskt Träningscentrum, telefon 018-611 07 82

Facklig kontaktperson
Fackförbund nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi arbetat med urvalet löpande så vänta inte med din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.