Tillbaka

Vikariat läkare kardiologi

Referensnummer AS781/2022
Sista ansökan 2022-07-03
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Inom verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi bedrivs avancerad utredning och behandling av hjärt- och lungsjukdomar. Kliniken är organiserad i tre sektioner, kardiologi, lungmedicin och klinisk fysiologi.

Dina kvalifikationer


Du som söker är legitimerad läkare med intresse för kardiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänstgöring på en hjärtklinik och intresse för utbildning och forskning.

Vi erbjuder


Vikariat i sex månader med möjlighet till förlängning, tillträde enligt överenskommelse, anställning kan ske löpande. I tjänsten ingår arbete på avdelning, mottagning och deltagande i primärjour. Med närhet till universitetet öppnas möjligheten för dig att delta i forskning och utveckling. Här får du dessutom möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med kollegor och patienter samt genom handledning av medicinstuderande. Tillsammans skapar vi en utmanade och utvecklande arbetsplats där frihet under ansvar är en självklar

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Heléne Wallstedt 018 611 40 91
Sektionschef   Johan Probst 048 611 65 17
Facklig företrädare UAL Elena Sciaraffia / Divan Ishak växel 018 611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.