Tillbaka

Teknikintresserad sjuksköterska

Referensnummer AS778/2022
Sista ansökan 2022-08-14
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Strålbehandlingen i Uppsala växer och erbjuder nya spännande möjligheter!


Strålbehandlingen på Akademiska sjukhuset i Uppsala har flyttat till nya lokaler och i samband med det expanderar och utvecklas vår verksamhet ständigt! Därför söker nu vi fler kollegor som vill bli en del av vårt team! Hos oss får du möjlighet att prova något helt nytt och en möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Låter det intressant? Välkommen att skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt!

För att jobba hos oss behöver du vara grundutbildad sjuksköterska med utbildning i strålbehandling. Men även om du inte har denna påbyggnadsutbildning så är du välkommen att söka till oss – för har du ett genuint intresse för att jobba med strålbehandling så ordnar vi så att du får genomgå ett internt grundläggande utbildning och sedan även en uppdragsutbildning i strålbehandling inom ett år av din anställning på distans via Lunds universitet!

Vår verksamhet


Strålbehandlingsavdelningen ingår inom verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomar. Vi har vår verksamhet i den nya, moderna byggnaden vid Akademiska Sjukhuset ingång 100/101. Vår utrustning består av fyra linjäracceleratorer, datortomograf, MR-kamera och MR-linac samt två HDR efterladdare för intern strålbehandling. Här finns också enheter för bokning och dosplanering. Metoderna för strålbehandling är under ständig utveckling, vilket gör vår avdelning till en mycket spännande och stimulerande arbetsplats med goda möjligheter till kompetensutveckling för oss som jobbar här - både inom och utom enheten.

Ditt uppdrag


Här kommer du få ett utvecklande arbete inom strålbehandling där onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter. Arbetet hos oss kräver ett nära multiprofessionellt samarbete med läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, sjukhusfysiker och ingenjörer. Vi söker nu medarbetare som kan arbeta på behandlingsrummen, men också rotera mellan våra olika sektioner så som brachyterapi och MRLinac (MR guided radiotherapy).

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom strålbehandling. Meriterande är erfarenhet av strålbehandling. Om du saknar vidareutbildningen, men har ett genuint intresse för att jobba med strålbehandling, är du också välkommen att ansöka till oss.

Din kompetens


Vi söker dig som kan och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp. Du har en god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo. Det är viktigt att vi trivs tillsammans och därför kommer vi lägga stor vikt vid din personliga kompetens och lämplighet för rollen.

Vi erbjuder


Strålbehandling blir en del av regeringens cancersatsning i år och detta betyder att verksamheten kommer att genomgå stora utvecklingsfaser, vilket betyder att du som medarbetare har möjlighet att bli en del av en spännande verksamhet där det finns stora utvecklingsmöjligheter.
Tillsvidareanställning, heltid. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Vill du träffa oss och veta mera om avdelningen är du är välkommen på studiebesök innan du skickar din ansökan. Tveka inte att mejla eller ringa till oss vid frågor eller funderingar. Intervjuerna kommer att hållas fr.om  v.33

Avdelningschef, Lavinia Okoth 0722 45 25 07, lavinia.akoth.okoth@akademiska.se
Biträdande avdelningschef, Nassrin Yosefi 0722 07 48 52, nassrin.yosefi.salekdeh@akademiska.se
Facklig kontaktperson vårdförbundet nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.