Tillbaka

Administratör/ bemanningsassistent urologavdelning 50 C

Referensnummer AS771/2022
Sista ansökan 2022-07-06
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Verksamhetsområdet urologi utreder och behandlar patienter med sjukdomar i njurar, urinledare, urinblåsa, prostata, urinrör, penis och testiklar. Patienterna kommer från vår sjukvårdsregion men i många fall tar vi emot patienter från övriga Sverige och även utlandet. På vår urologmottagning arbetar sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, undersköterskor, uroterapeuter, koordinatorer och läkare.

Ditt uppdrag


Som administratör/bemanningsassistent har du en mycket viktig funktion, du direkt underställd avdelningschefen. Du har ett ansvar för bemanningsärenden på avdelningen och avdelningslogistik. Dina arbetsuppgifter består av schemaläggning/planering, lösa sjukluckor, beställa behörigheter till ny personal. Du ansvarar för avdelningens telefon och fördelar ärenden och sköter avdelningens logistik mot andra enheter. Du kommer även att hanterar fakturor.  

Dina kvalifikationer


Du vill vara med och utveckla vårt arbetssätt kring bemanning. Du är lösningsorienterad, tycker om utmaningar och är duktig på logistik samt att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du har gymnasiekompetens, god IT-vana och erfarenhet av Heroma. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete med bemanning inom sjukvården. Du bör vara noggrann och tycka om att variera mellan att arbeta självständigt och i team. Du behöver även ha en god kommunikationsförmåga med dina medarbetare.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 %, måndag till fredag. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Tillförordnad avdelningschef Lena Lidforss 018 611 46 41
Facklig representant nås via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. 
Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.