Tillbaka

Verksamhetsutvecklare till produktionsenheten

Referensnummer AS739/2022
Sista ansökan 2022-08-14
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministrationen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se. Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet


Produktionsenhetens uppdrag är planera och samordna sjukhusövergripandande vårdkapacitet och vårdproduktion, utveckla och förbättrar flöden och processer. Vi ger stöd till verksamheterna i utveckling-och förbättringsarbete. Vi stödjer också vår sjukhusledning med olika utredningar och tar fram faktabaserade beslutsunderlag. Enheten ansvarar för den centrala vårdplatskoordineringen som pågår dygnet runt på sjukhuset. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på en av Uppsalas största arbetsplatser.

Ditt uppdrag


Arbetet som verksamhetsutvecklare med processansvar för utskrivningsprocessen innebär ett arbete med mycket förbättringsarbete, utbildning och samarbete inåt sjukhuset och utåt mot länets kommuner. Personen vi söker behöver tycka det är spännande att arbeta med långsiktiga mål, utveckla goda relationer och arbeta med medarbetare med olika huvudman och kompetens. Då utskrivningsprocessen utgår från slutenvården är det värdeskapande med erfarenheter från slutenvården. Arbetet är i samarbete med andra men ett stort eget ansvar krävs i rollen.
Utöver att arbeta med utskrivningsprocessen som huvudprocess förekommer andra uppdrag såsom projektledning och verksamhetsutveckling inom områden.
 

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan akademisk vårdutbildning, kombinerat med relevant arbetslivserfarenhet.

Din kompetens


Du är utåtriktad och har lika lätt för ett samarbeta med andra professioner som att arbeta självständigt. Du skapar kontakter och underhåller yrkesmässiga relationer. Du har förmågan att leverera under tidspress och drivs av att nå uppsatta mål och krav. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, väger samman information och visar omdöme vid agerande och beslutsfattande. Vidare är du en god pedagog och kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Stefan Hjulström, produktionschef 073-867 03 94
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.