Tillbaka

Vi söker undersköterskor till neurogeriatriska avdelningen

Referensnummer AS610/2022
Sista ansökan 2022-08-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är du rädd att det “sitter i väggarna”? Inga problem, geriatriken öppnar ny avdelning, vill du vara med från start?
 
Är du undersköterska och intresserad av att vara med på en spännande resa med möjligheter och nyskapande?

Vår verksamhet


Alla arbetsroller som finns inom geriatriken har en sak gemensamt, det är meningsfullt, spännande och utvecklande att arbeta i verksamhetsområde (VO) geriatrik. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet och till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser. Vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är att göra skillnad för våra patienter varje dag. Vi arbetar ständigt med förbättring och har tagit fram nya arbetssätt för geriatriken där patienten sätts i centrum och alla professioners kompetens tas tillvara.

Tack vare framsteg inom medicin, vård och levnadsvanor blir vi allt äldre vilket medför nya krav på sjukvården. Vi möter en större patientgrupp och nya utmaningar. De patienter vi möter har ett helt liv i sin ryggsäck, ofta flera olika sjukdomar och kanske en komplex hälsosituation.

VO geriatrik ska nu starta en ny avdelning huvudsakligen med inriktning på strokevård.
Vi söker nu undersköterskor som vill vara med på en spännande resa med möjligheter och nyskapande! Du kan vara med från start och skapa den nya avdelningen och bygga upp den från grunden.  Vi planerar att öppna den nya avdelningen hösten 2022.

Vi erbjuder


Du kommer att vara med från start och forma avdelningen till en hälsosam arbetsplats, där vi inriktar oss på det som gör att medarbetarna mår och trivs på arbetet och på så sätt kunna ge patienterna en god och säker vård.
Du erhåller en Individuell anpassad introduktion inom geriatriken. Vi har ett tydligt introduktionsprogram med introduktionshäfte och du har tid avsatt för e-Learning utbildningar i systemet Ping Pong som tex brand, hot och våld, säkerhet m.m. Täta uppföljningar planeras in för dig som ny i ett intervall av 2-3 veckor, 6 veckor, 3 månader och 6 månader samt vid behov.

Vem är du?


Du är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet inom slutenvården gärna inom geriatrik. Du har god kunskap och färdighet i den basala omvårdnaden. Variationen i arbetet gör att du som söker skall vara flexibel, ansvarsfull och kunna ställa om till akuta situationer samt vara bredd att hoppa in där det behövs. Då arbetet ofta är fysiskt ansträngande är det ett krav att du har god fysik. Du har även god datavana och det är meriterande om du kan journalsystemet Cosmic. Du tycker om att arbeta med äldre människor, har ett gott bemötande samt en bra samarbetsförmåga. Du är också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  

Vill du bli en del i vårt nya team?


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, provanställning om högst 6 månader kan komma att bli aktuellt. Möjlighet till 2-skift, 3-skift eller enbart natt. Tillträde enligt överenskommelse.

Sök och träffa oss på en intervju. Sök senast den 31/8.
Vänta inte med din ansökan, intervjuer och tillsättning sker fortlöpande. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Hör gärna av dig till:
Carina Bolander, avdelningschef avd 50E1, 018-617 53 85, carina.bolander@akademiska.se
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.