Tillbaka

Undersköterska till onkologmottagning

Referensnummer AS1175/2021
Sista ansökan 2021-12-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vi söker en undersköterska till onkologmottagningen som är en del av vår omfattande öppenvårdsverksamhet.

Ditt uppdrag


Som undersköterska på onkologen är du en viktig del i den högspecialiserade vården kring patienterna. Förutom sedvanliga undersköterskeuppgifter assisterar du vid biopsier, tar prover och lägger om sår. Du ansvarar också för beställningar och bokningar. 

Du har ett nära samarbete med läkargruppen och övriga professioner som ingår i teamet kring patienten. Hos oss har du goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll, oavsett om du är ny eller erfaren undersköterska.

En stor del av verksamhetsområdets kliniska studier bedrivs på vår avdelning och du ges därför tillfälle att kontinuerligt bygga på din kompetens inom cancervård och behandling.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska med minst några års erfarenhet av att ha jobbat som undersköterska vid avdelning eller mottagning. Tidigare erfarenhet av onkologi är meriterande men inget krav.

Din kompetens


För arbetet som undersköterska behöver du ha erfarenhet av journalsystemet Cosmic och det är meriterande om du har jobbat med bokningar och tidböcker. Vi ser också gärna att du har gjort beställningar i Agresso. Som person ser vi att:
  • Självständighet - du har mod att agera efter din egen övertygelse
  • Flexibel - du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar
  • Stabil - du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker
  • Kvalitetsmedveten - du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard
  • Samarbetsförmåga - du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
  • Empatisk förmåga - du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Hos oss får du bland annat en omfattande introduktion samt regelbundna föreläsningar inom onkologi. En spännande vård i ständig utveckling, där forskning är en viktig del, ett varierande och stimulerande arbete där du hinner lära känna dina patienter samtidigt som du ger avancerad omvårdnad. Vi erbjuder ett arbete där du verkligen kan göra skillnad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karolina Wretbring 018-617 27 29
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 35 11

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.