Tillbaka

Massör till Friskhuset

Referensnummer AS1155/2021
Sista ansökan 2021-12-19
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Akademiska sjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Friskhuset är en friskvårdsanläggning som ligger på Akademiska sjukhusets område. Här har medarbetare inom Region Uppsala tillgång till fysioterapeut, gruppträning, gym, massage, personlig träning, kurser, stresshantering med mera. På Friskhuset kan man träna i vårt 240 kvadratmeter stora gym och vi erbjuder 13 gruppträningspass i veckan, måndag – fredag. Enheten har åtta fast anställda samt ett antal timanställda.

Målet för oss som jobbar på Friskhuset är att vårt utbud och våra tjänster ger stärkt fysisk- och psykisk hälsa. Vi arbetar för en hållbar och varaktig beteendeförändring inom de tjänsteområden vi erbjuder. Varje dag besöker flera hundra medarbetare på Akademiska Friskhuset för att träna och många tar del av utbudet på andra sätt.

Ditt uppdrag


Friskhuset erbjuder klassisk massage och våra kunder har stor nytta av att komma hit för att få hjälp att lösa upp spänningar i framförallt nacke, axlar och rygg. Friskhuset har tre massörer och söker nu ytterligare en massör.

Dina kvalifikationer


Du är certifierad massageterapeut. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar ditt arbetssätt till kundens olika behov och har lätt för att trivas och samarbeta med andra i en arbetsgrupp.

Vi erbjuder


Vi erbjuder timanställning och kommer överens om omfattningen tillsammans med massören, uppskattningsvis vardagseftermiddagar 2-3 gånger i veckan mellan kl 13.00-17.00. Tillträde omgående.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Chef Friskhuset Greta Hogstad 018-611 43 14.
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.