Tillbaka

PTP-psykolog – Neuropsykiatriska mottagningen för vuxna

Referensnummer AS1151/2021
Sista ansökan 2021-12-09
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Neuropsykiatriska mottagningen för vuxna tillhör sektionen för Beroende- och neuropsykiatri. Enheten är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning med uppdrag att utreda och behandla neuropsykiatriska frågeställningar hos vuxna, såsom ADHD, autism samt Tourettes syndrom. I egenskap av att vara en specialistmottagning ingår det i uppdraget att bistå vårdgrannar med utbildning och konsultativt stöd. Mottagningen har patienten i fokus och strävar efter att ligga i framkant när det gäller utredning och behandling av neuropsykiatrisk problematik. På mottagningen jobbar vi tvärprofessionellt i syfte att erbjuda våra patienter en så god vård som möjligt. Mottagningen består av läkare, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeuter, kuratorer och sekreterare.

Ditt uppdrag


Exempel på arbetsuppgifter:
- Neuropsykiatrisk utredning
- Behandling Individuellt/grupp
- Bedömningar inför psykologisk behandling och neuropsykiatriska utredningar
- Psykoedukation om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
- Metodutveckling

Hos oss får du gott om utrymme för att utvecklas vidare som psykolog i en trygg miljö med många kollegor. Vi har flextid och du ansvarar delvis själv för planeringen av ditt arbete, vilket ger dig viss möjlighet att anpassa det utifrån din situation i övrigt. Vår mottagning har god erfarenhet av PTP-psykologer och alla är införstådda i vad PTP-tjänsten innebär.  Du kommer även ingå i regionens PTP-program.

Dina kvalifikationer


Nu söker vi en PTP-psykolog som önskar bli vår nästa medarbetare och tillföra ytterligare psykologisk kunskap till vårt team. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av utredning eller behandling av neuropsykiatri, eller där det finns ett stort intresse för patientgruppen och det uppdrag vi har. Även erfarenhet av och intresse för internetpsykiatri är något vi ser positivt på. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel och lyhörd. Du kan arbeta självständigt men trivs med att vara en del av ett team. I tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Visstidsanställning 100% eller enligt överenskommelse. Tillträde: 2022-02-01 eller enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Tf avdelningschef Claudia Ring 018-611 30 83
Facklig kontaktperson nås via växeln tfn 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.