Tillbaka

Vi vill nu välkomna en ny sjuksköterska till oss på kirurgmottagningen

Referensnummer AS947/2021
Sista ansökan 2021-12-06
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde kirurgi består av fyra kirurgiska vårdavdelningar, en kirurgisk utvecklingsavdelning samt kirurgmottagningen. Kirurgmottagning besöks årligen av cirka 15 000 patienter. Här finns specialistmottagning för endokrinkirurgi, övre- och nedre bukkirurgi, kortvårdskirurgi samt en endoskopisk verksamhet med cirka 5 500 undersökningar årligen omfattande gastroskopi, koloskopi och endoskopiskt ultraljud.

På mottagningen jobbar undersköterskor, sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, stomi- och tarmterapeut samt medicinska sekreterare. Patienter remitteras till mottagningen från hela landet och vi tar även emot konsultpatienter från egen och andra kliniker på Akademiska sjukhuset för undersökning och behandling.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder dig ett roligt arbete med utvecklingsmöjligheter och trevliga medarbetare. I din roll som sjuksköterska på mottagningen arbetar du i team med andra yrkeskategorier men även självständigt. Arbetet är praktiskt patientnära arbete men här ingår även telefonrådgivning och en del administrativa uppgifter.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse och eller erfarenhet av kirurgisk vård och som tycker att detta verksamhetsområde låter lockande att få utvecklas inom. Det är meriterande om du har arbetat ett par år inom yrket och då gärna inom kirurgisk verksamhet.

Din kompetens


Som person är du strukturerad och initiativtagande samt bidrar gärna till utveckling av verksamheten.  Du är flexibel, har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, du trivs med att arbeta i team samtidigt som du känner stort ansvar för din egen insats och våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett vikariat till och med 31/8 2023. Tillträde snarast efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till vardagar måndag-fredag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Charlotta Marquardt, tel. 018-611 45 42
Facklig företrädare för Vårdförbundet nås via växeln 0771-420420

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuerna kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.