Tillbaka

psykiatrisjuksköterskor/sjuksköterskor till BUP slutenvård

Referensnummer AS1119/2021
Sista ansökan 2021-12-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområdet psykiatri vid Akademiska sjukhuset bedriver högspecialiserad vård för personer med svåra psykiska besvär och sjukdomar. Verksamhetsområdet är indelat i fem olika sektioner, affektiva sjukdomar, beroende- och neuropsykiatri, psykosvård och rättspsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt akut- och konsultpsykiatri. Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna upp till 18 år. Barn och ungdomspsykiatrin omfattar både öppen och slutenvård. BUP heldygnsvård och akutmottagning är belägen i psykiatrins hus på sjukhusområdet. Det är en kombinerad vårdavdelning och akutmottagning.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta både med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta både på BUP akutmottagning och akutvårdsavdelning där du får möjlighet att både utföra akuta bedömningar och arbeta långsiktigt för de patienter som är inskrivna. Stora krav ställs på kunskap kring bemötande och problemlösningsförmåga. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team bestående av skötare, kurator samt läkare kring våra patienter, där du ingår som omvårdnadsansvarig sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även att ha arbetsledarrollen då du fördelar och leder det dagliga arbetet på avdelningen. Man arbetar 2 helger av fem och det ingår även ett antal kvälls och dag pass.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatri  som strävar efter något mer. Tjänsten innebär att du tillsammans med övrig personal arbetar med barn, ungdomar och deras familjer. Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet som sjuksköterska inom psykiatri  och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdom.

Din kompetens


Som person är du trygg, strukturerad och sätter patienten i fokus. Du vill vara med och utveckla vår verksamhet och vill göra dina idéer och tankar till något verkligt.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Inför anställning tas utdrag ut misstanke och belastningsregistret.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Eeva Böök, 018-611 25 46
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.