Tillbaka

Barnmorskor och sjuksköterskor till kvinnosjukvårdens akutverksamhet

Referensnummer AS254/2021
Sista ansökan 2021-12-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Redo för något nytt? Vill du vara med och bygga upp en gemensam akutverksamhet på Kvinnosjukvården på Akademiska sjukhuset? Våra patienter, både obstetriska och gynekologiska, kommer till oss dygnet runt och vi kommer nu samordna de akuta besöken på en gemensam akutmottagning för gravida och gynekologiska patienter. För att kunna utveckla och förbättra vår verksamhet utökar vi nu antalet medarbetare. Vi behöver fler kollegor!

Är vi rätt för dig? 


Vi är en bred verksamhet inom kvinnosjukvård med både bas-, specialiserad och högspecialiserad gynekologisk och obstetrisk vård. Till oss kommer patienter framförallt från Uppsala län men även från resten av Mellansverige.

Vi bedriver en obstetrik i framkant där vi strävar efter familjen i fokus. På förlossningen står vi i startgroparna när det gäller vattenfödslar, vi bedriver både BB-vård och induktioner i hemmet för patientens bästa. Vi bedriver kvalitetsarbete i projektgrupper där vi hela tiden söker största värde för patienterna.

Hos oss vårdas kvinnor i alla åldrar som genomgår utredningar och operationer inom gynekologi och reproduktiv hälsa. Vår abortverksamhet är välutvecklad med stor del medicinska aborter i hemmet och möjlighet till mindre operativa ingrepp på vår mottagnings-operation. Sedan 1 februari 2021 har vi uppdrag inom nationell högspecialiserad vård för viss avancerad endometrioskirurgi.

Vår personal är bred i sin kompetens och många har kunskaper inom flera verksamheter.
Hos oss har du stor möjlighet att utvecklas i din profession och inom flera olika delar inom vår specialitet. Är du sjuksköterska med tankar på att bli barnmorska ger vi dig en bra grund inför planerade barnmorskestudier genom att du får erfarenheter från både gynekologisk och obstetrisk vård. 

Är du rätt för oss?


Du har akademisk examen och vi ser gärna att du är barnmorska respektive sjuksköterska med obstetrisk och/eller gynekologisk erfarenhet. Då vi arbetar övergripande med våra patienter är det viktigt att ha övergripande intresse inom hela området kvinnosjukvård.

Samarbetsförmåga och ett intresse för arbetsledning är viktigt samt en vilja att driva utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession på någon av våra enheter inom obstetriken eller gynekologin, utifrån dina önskemål och verksamhetens behov.

Tillträdesdatum och tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbetet kommer innebära tjänstgöring alla tider på dygnet. Akademiska sjukhuset har en arbetstidsmodell som ger lägre veckoarbetstid i relation till hur mycket obekväm tid man arbetar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här

Vill du veta mer?


Avdelningschef gynekologavdelning och gynekologiska specialistmottagningarna
Linda Schönberg, tf avdelningschef 018-611 34 43
          
Avdelningschef Förlossningen
Åsa Edström 018-617 27 27
Biträdande verksamhetschef Hanna Wærnér 018-611 37 05

Fackliga representanter
Nås via Akademiska sjukhusets växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.