Tillbaka

Anestesisjuksköterska thoraxoperation

Referensnummer AS872/2021
Sista ansökan 2021-12-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi och -anestesi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Thoraxoperation ingår i verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi. Här får du chansen att bli en del av en högspecialiserad -och spännande verksamhet där teamarbete är ett ledord. Vår operationsavdelning är en modern högteknologisk enhet med 5 operationssalar. 

Vi bedriver konventionell hjärt- och thoraxkirurgi, mekaniska understöd för hjärt-lungsviktspatienter samt en framskjuten högteknologisk verksamhet inom arytmikirurgi. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och lägger stor vikt vid kvalitets- och kompetensutveckling för både verksamhet och individ.   

Dina kvalifikationer


Du är sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård. Meriterande är några års tidigare arbete som anestesisjuksköterska. 

Din kompetens


Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, Där vi gärna ser att du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. 

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning med lön och tillträdesdag efter överenskommelse. Du erbjuds en individuellt anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenhet. Vi arbetar med mentorbaserad inskolning där du som nyanställd tilldelas 1–2 mentorer under inskolningsperioden. Introduktionsmaterialet är utformat som en checklista som du stegvis arbetar med tillsammans med mentorerna. 

Tjänsten innebär arbete på såväl dagtid som obekväm arbetstid samt jour och beredskap vardagar och helger. Vi tillämpar individuell schemaläggning. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Anna-Karin Hammarlund, avdelningschef 018- 611 16 85 
Göran Fräki, gruppchef 018-611 29 04 
Facklig kontaktperson Vårdförbundet, 018-611 00 00 (vxl) 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.