Tillbaka

Ögonsjuksköterska/optiker

Referensnummer AS869/2021
Sista ansökan 2021-10-06
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde ögonsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Ögonmottagningen är en av sjukhusets största mottagningar med över 40 000 besökare per år. Vi ansvarar även för att bemanna ögonmottagningarna i Enköping och Tierp. Vi söker en medarbetare som vill vara med och utveckla vår mottagningsverksamhet. Vi arbetar kontorstid, måndag till fredag. 

Ditt uppdrag


Som medarbetare på ögonmottagningen kommer du att få ett omväxlande arbete med bl.a. synfält, OCT, ögonbottenfotografering, förberedelser till olika läkarundersökningar och akutmottagning på dagtid. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på kompetens hos den sökande. Ett gott medarbetarskap är en självklarhet hos oss.

Dina kvalifikationer


Du som söker ska vara ögonsjuksköterska alternativt optiker med klinisk erfarenhet av att arbeta på ögonmottagning.

Din kompetens


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Arbetet kräver att du har ett gott bemötande, är strukturerad och kan arbeta självständigt och tillsammans med andra i ett växlande tempo. 

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med placering på ögonmottagningen Akademiska sjukhuset och ögonmottagningen vid lasarettet i Enköping. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Marianne Säfwenberg 018-611 51 12,
Gruppchef Stefan Wamala Larsson 072-206 59 83
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.