Tillbaka

Biomedicinsk analytiker till klinisk neurofysiologi i Uppsala

Referensnummer AS857/2021
Sista ansökan 2021-10-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På avdelningen för klinisk neurofysiologi utförs undersökningar och analyseras funktioner i nerver, muskler, ryggmärg och hjärna. Arbetsuppgifterna är varierande och utmanande, möjligheterna att lära sig nya metoder och undersökningsmoment stora. Rutinmetoderna utförs av samtliga leg. biomedicinska analytiker (BMA), särskilda uppdrag fördelas av avdelningschef.

Ditt uppdrag


Att utföra neurofysiologiska undersökningar på barn och vuxna på laboratoriet, på vårdavdelningar, på intensivvårdsavdelningar eller inom operationsverksamhet. Våra huvudsakliga rutinmetoder är EEG-registreringar och neurografi-undersökningar. Vi är aktiva rörande vidareutbildning i form av kurser och kongresser, nationellt och internationellt.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad biomedicinsk analytiker och har en god samarbetsförmåga. Har du erfarenheter från neurofysiologisk verksamhet ser vi det som meriterande. Du läser, skriver och talar svenska obehindrat.

Din kompetens


Förutom utbildning och kunskap värderar vi självklart din personlighet högt. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara flexibel, noggrann och ansvarsfull samt tycka om det laboratorievetenskapliga hantverket. Arbetet kräver ett stort mått av självständighet och samarbetsförmåga samt ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är ödmjuk, pedagogisk, bra på att samarbeta och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Dessutom har du förmågan att självständigt planera ditt arbete, göra bedömningar och fatta egna beslut.  Har du detta och viljan att möta framtidens sjukhus, då kan Akademiska vara rätt för dig.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 6 december 2021 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Margareta Eklöf Grindlund, 072-226 33 63
Leg.BMA Karin Adeborn, 073-867 03 86
Facklig kontaktperson Vårdförbundet Josefin Dybeck, leg.BMA. 018-6172151.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.