Tillbaka

Bemanningsassistent till intensivvårdsavdelning 95F för nyfödda

Referensnummer AS840/2021
Sista ansökan 2021-10-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vår sektion neonatologi är stor med många medarbetare fördelade över IVA-vård, IMA-vård, Barnsjukvård i hemmet och mottagningsverksamhet. Alla i sin tur medverkar till att vi levererar vård i världsklass till våra nyfödda barn och deras familjer.
Kom och bli en del i vårt team som arbetar med världens bästa jobb i en stimulerande arbetsmiljö! Vi ligger nära centralstationen och här finns goda pendlingsmöjligheter både från Gävle och Stockholm.

Se filmen om oss; Världens bästa jobb

Ditt uppdrag


Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med starkt fokus på teamarbete då du arbetar tillsammans med ytterligare två bemanningsassistenter. Som bemanningsassistent har du ett nära samarbete med schemagruppen, koordinator och gruppchef. Tillsammans verkar ni för en stabil kort- och långsiktig bemanning. I bemanningsteamet har alla ansvar för att registrera avvikelser såsom sjukdom, ledigheter och utbildningar, ni löser sjukluckor och har ansvar för Tidomat och Besched. Övriga arbetsuppgifter som ligger på teamet är mycket varierande och fördelas mellan er. Det kan vara uppgifter som behandling av statistik, administration kring nyanställda, vikarier eller studenter, uppdatering av HSA-katalogen, schemaläggning men även en del ad hoc saker förekommer.  

Tidigt under 2022 kommer hela Regionen övergå till Heroma som personalhanteringssystem. Genomförande av övergång från befintliga system till Heroma, samt framtida hantering av personalärende i Heroma ligger hos bemanningsassistenterna, självklart med stöttning av Heromagruppen och cheferna.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god data- och organisationsförmåga. Du tar ansvar för ditt arbete och är lösningsorienterad. Du gör det som krävs och söker den information du behöver för att få ett bra slutresultat. Du är stresstålig och flexibel. Du arbetar enligt en tydlig process samt organiserar och planerar ditt arbete väl. Du har lätt för att lära, exempelvis nya datasystem. Du är bra på att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Du har förmåga att tänka långsiktigt och kommunicerar på ett tydligt och vänligt sätt. Du arbetar bra i team men prestera även bra när du jobbar självständig. Det är meriterande om du har erfarenhet av Heroma.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som övrig kontorsassistent med uppdrag inom bemanning. Som bemanningsassistent på intensivvårdsavdelningen för nyfödda arbetar du dagtid med tjänstgöring var tredje helg samt röda dagar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Har du frågor om tjänsten eller är intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats, välkommen att kontakta:
Avdelningschef, Jacoba Wennergren: jacoba.wennergren@akademiska.se
Gruppchef, Marianne Kjellgren: marianne.kjellgren@akademiska.se
Fackliga kontaktpersoner Kommunal Monica Firus eller Monica Henriksson 018-611 59 50

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi kommer att intervjua och tillsätta tjänsterna fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.