Tillbaka

Sjuksköterskor till Psykosvårdens heldygnsvård

Referensnummer AS760/2021
Sista ansökan 2021-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Psykiatriavdelning 1 är en akutavdelning med heldygnsvård som ingår i vårdkedjan Psykosvård inom verksamhetsområde Psykiatri på Akademiska sjukhuset. Vi vårdar personer med psykossjukdom och psykostillstånd samt gör psykosutredningar. Vi har ett nära samarbete med öppenvård och kommuner i hela länet. Vi utvecklar ständigt samarbetet med övriga psykiatriska inriktningar i huset.

Vi arbetar hälsofrämjande och har skapat en arbetsplats med en bra mix av personal med olika bakgrund och kompetens. Vi har infört ett personcentrerad arbetssätt med många intressanta ansvarsområden som är under utveckling. Vi deltar i forskning om återhämtning där patientutbildning i grupp och individuellt pågår.

Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare vill vara med och utveckla vården för våra patienter. Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats då Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård, forskning, utbildning och utveckling. Viktigast av allt är att du har patientsäkerheten i fokus och vill bidra till att utveckla teamkänslan tillsammans med oss för en bra och hållbar arbetsmiljö.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska i psykiatri leder och ansvarar du för patienternas omvårdnad med samtal, bedömningar, somatisk och psykiatrisk omvårdnad, utför sjuksköterskeuppgifter och samordning med patienten i centrum. Du är arbetsledare på ditt arbetspass och deltar i utveckling och förbättringsarbete utifrån intresse och kompetens. En av tjänsterna innehåller nattjänstgöring i varierande grad där rotation eller stor del nattjänstgöring kan diskuteras

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av och intresse för psykosvård samt utveckling. För tjänsten där nattarbete ingår söker vi en erfaren sjuksköterska, gärna specialist med erfarenhet av nattarbete

Vi erbjuder


Vi erbjuder två tillsvidareanställningar. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Provanställning kan komma att tillämpas

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ann-Sofi Stadell, 018–6115197, mobil 070–6119278,
mail anne-sofie.stadell@akademiska.se

facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.