Tillbaka

Psykologer till BUP öppenvård

Referensnummer AS617/2021
Sista ansökan 2021-07-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sektionen för barn- och ungdomspsykiatri riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna upp till 18 år och omfattar både öppen- och slutenvård. 

Verksamheten har fått statsbidrag för att korta köerna till bedömning, behandling och utredning och söker nu dig som vill prova på att ta chansen att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin.  

Ditt uppdrag


Arbetet som psykolog innebär att du tillsammans med övriga i teamet arbetar med bedömning, behandling och/eller utredning av barn och ungdomar. I arbetet ingår även samarbete med BUPs övriga verksamheter, vårdgrannar, skola och socialtjänsten. Att vara psykolog på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete med barn och unga är meriterande.

Din kompetens


Du är inte bara en skicklig psykolog, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.

Vi erbjuder


Vi erbjuder timanställning eller ett vikariat på hel- eller deltid som längst till 220228 med möjlighet till eventuell förlängning, Arbetstider kan diskuteras.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Helena Eriksson 018-611 79 18? 
Avdelningschef Susanna de Connick 018-617 16 06 
Avdelningschef Tony Bengtsson 018-611 10 67 
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte på att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.