Tillbaka

Anestesisjuksköterska

Referensnummer AS309/2021
Sista ansökan 2021-07-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Gillar du varierande kirurgi, akut verksamhet och en trevlig arbetsplats är vi arbetsplatsen för dig! Välkommen till oral-plastik-öronanestesin OPÖ!

Vår verksamhet


Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård (ANOPIVA) är ett stort verksamhetsområde med mycket varierande verksamhet. Här bedrivs intensivvård för vuxna och barn, luftburen intensivvård samt en anestesiverksamhet som är geografiskt spridd över sjukhusområdet. Anestesiverksamheten är uppdelad på sex avdelningar: Kirurg-, ortopedi-, barn-, neuro-, gyn-, oral-plastik-öronanestesi. Vi har en övergripande utbildningsenhet med en utbildningsansvarig för varje avdelning som bevakar och ger förutsättningar till kontinuerlig fortbildning och utveckling.

Ditt uppdrag


Att vara anestesisjuksköterska hos oss på OPÖ är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Allt från 0 till 100 år och från frisk till mycket sjuk. Hos oss får du en bred kompetens och mycket variation i arbetet. Vi är en glad målmedveten arbetsgrupp.
Just nu söker vi dig som är anestesisjuksköterska till oral-plastik-öron anestesin. Välkommen med din ansökan.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning på anestesisjukvård.

Din kompetens


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du är inte bara en skicklig sjuksköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


Vi erbjuder både tillsvidaretjänster och vikariat med goda möjligheter till tillsvidareanställning i framtiden. Tillträde och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Hos oss erbjuds du dessutom individuellt anpassad inskolning, möjlighet till utveckling och du uppmuntras till delaktighet i ditt arbete.  Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se. Skulle du vilja komma och hospitera på någon av våra avdelningar är du varmt välkommen att kontakta någon av nedanstående chefer.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Helena Spinord, Avdelningschef, telefon 018 617 16 97.
Facklig kontaktperson, Vårdförbundet, nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.