Tillbaka

Underläkare

Referensnummer AS616/2021
Sista ansökan 2021-06-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Som underläkare vid sektionen för thoraxkirurgi kommer du att vara en del av en klinik som utför ca 850 hjärtingrepp inklusive TAVI och ca 350 lungoperationer varje år. Vi står även för intensivvård och anestesi för kardiologi- och lungmedicinpatienter vilket inkluderar ECMO-vård.

Ditt uppdrag


Med närhet till universitetet öppnas möjligheten för dig att delta i forskning och utveckling inom ditt område. Här får du dessutom möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med kollegor och patienter samt genom handledning av klinikens läkare. Tillsammans skapar vi en utmanade och utvecklande arbetsplats där frihet under ansvar är en självklar del.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad läkare eller olegitimerad med relevant erfarenhet. Erfarenhet av kardiologi, kirurgi eller anestesi är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en visstidsanställning på heltid under 6 månader med tillträde 23 augusti 2021 eller enligt överenskommelse. Jour och beredskap ingår.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Biträdande verksamhetschef Maria Holwaster 018-611 40 82
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.