Tillbaka

Administrativ undersköterska till Reumatologens öppenvård

Referensnummer AS607/2021
Sista ansökan 2021-06-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Med patient och medarbetare i fokus tar vi möjligheten att ytterligare stärka och utveckla vår verksamhet i nybyggda lokaler. Vi ställer höga krav på kompetens och utvecklingsvilja, och ger utrymme för flexibilitet och lyhördhet.

Vår verksamhet


Reumatologens öppenvård består av en mottagning och dagsjukvård. Vi bedriver en högspecialiserad vård där vi tar hand om ca 4000 patienter per år. Patienterna kommer huvudsakligen planerat men även akut direkt från hemmet eller på konsultation från övriga sjukhuset. Vi arbetar brett med utredning, vård och behandling av patienter med reumatiska autoimmuna tillstånd, inflammatoriska led- och systemsjukdomar.
 

Ditt uppdrag


Inom vår öppenvård arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Som undersköterska hos oss får du kombinera administrativa och patientnära uppgifter. 
Du kommer bland annat att ansvara för provtagning, assistera vid läkarbesök, hantera förrådsbeställningar, administrera våra tidböcker samt boka och kalla patienter. Som undersköterska hanterar du även patientärenden i bland annat Vårdguiden 1177 samt efter mottagningsbesök hos läkare.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av yrket samt god vana av Cosmic journalsystem. Som person är du strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter med förmågan att prioritera. Vidare arbetar du serviceinriktat och patientcentrerat. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du tycker att det är roligt att kombinera administrativt och patientnära arbete. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss får du ett spännande arbete där du möter patienter i olika åldrar och situationer, där du är med och gör skillnad i deras liv och vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning på 80-100% som kan komma att föregås av högst 6 månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karin Ahlström 018-617 11 51
Biträdande avdelningschef Linnea Lönn 018-611 99 95
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.