Tillbaka

Sjuksköterska till palliativa konsultteamet.

Referensnummer AS592/2021
Sista ansökan 2021-06-23
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Palliativa konsultteamet (PKT) har ett länsövergripande uppdrag att ge konsultativt stöd genom hela den palliativa vårdkedjan, oberoende av patientens diagnos. Vi vänder sig till utförare och vårdgivare inom allmän och specialiserad palliativ vård vid Uppsala läns verksamheter. PKT består av sjuksköterskor och läkare med lång erfarenhet av specialiserad palliativ vård.  Då en av våra sjuksköterskor har valt att gått vidare till en annan tjänst söker vi nu en ny sjuksköterska till vårt team.  

Ditt uppdrag


Uppdraget innefattar bland annat telefonrådgivning, stöd till personal inom olika vårdformer, vårdnivåbedömningar, palliativa ronder, utbildning och föreläsningar

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av specialiserad palliativ vård. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom palliativ vård men inget krav.  Du är strukturerad och kommunikativ och utrycker dig väl i tal och skrift. Du har inga problem med att stå och prata inför åhörare och tycker om att undervisa samt att arbeta i team. B-körkort är ett krav och du bör ha grundläggande kunskaper i Office-paketet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Din kompetens


Samarbetsförmåga – Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt.   
Flexibel – Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lösningsfokuserad.  
Kvalitetsmedveten – Du är noggrann, följer upp och strävar efter att uppfylla kvalitetsmål.  

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på 100%, dagtid. Individuell inskolning. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Lisa Sörell, Avdelningschef 018-617 16 66  
facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.