Tillbaka

Sjuksköterska till mottagningen för hud, venereologi och yrkesdermatologi

Referensnummer AS590/2021
Sista ansökan 2021-06-23
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Hudsektionen är en snabbt växande verksamhet och kommer under 2021 fortsätta att expandera. Vi söker därför dig, som är sjuksköterska och som vill arbeta i en glad, positiv, flexibel och utvecklande miljö. Vår mottagning arbetar fortlöpande med att förbättra och utveckla verksamheten. Kompetensutveckling och delaktighet hos medarbetaren prioriteras högt. Här får du en möjlighet att utveckla och utvecklas. Intresserad?

Vår verksamhet


Mottagningen har ca 20 000 patientbesök per år och vi träffar patienter i alla åldrar. I sektionen för hud, venereologi, yrkesdermatologi och SVETT ingår många olika specialområden. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sekreterare och kuratorer.

Ditt uppdrag


Dina arbetsuppgifter på mottagningen kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom telefonrådgivning, undervisning i injektionsteknik, information om läkemedel/behandlingar, provtagningar, uppföljning av mottagningsbesök och egna sjuksköterskemottagningar. Administrativt arbete förekommer. Som sjuksköterska assisterar du även på läkarmottagningar, vid olika laserbehandlingar och vid excisioner av hudförändringar/hudtumörer. Vi arbetar patientfokuserat och tvärprofessionellt i team.     

Då Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus med uppdrag att bedriva sjukvård och forskning, blir du delaktig i att utveckla vården för våra patienter. Tillsammans på mottagningen arbetar vi ständigt med att förbättra och utveckla arbetet. Här får du möjlighet att utveckla din roll som sjuksköterska genom ett individuellt anpassat introduktionsprogram. Du kommer utöver det att få utbildning/fortbildning varje vecka genom föreläsningar, hospiteringar på andra kliniker samt andra planerade regelbundna utbildningstillfällen. Vi arbetar ständigt för en bra arbetsmiljö och ett gott medarbetarskap.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med många års erfarenhet. Lång erfarenhet inom hud-, venereologi, yrkesdermatologi och SVETT kommer vara prioriterad, men är inget krav. Meriterande om du har erfarenhet av att hantera, administrera och utföra injektioner med botox.

Din kompetens


Arbetet kräver att du är ansvarsfull, noggrann och har ett gott bemötande. Du är glad och positiv som person. Du är strukturerad och trivs både med att arbeta självständigt och att arbeta tillsammans med andra i ett team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vid ett bra medarbetarskap.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. Tillträde snarast. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Jessica Hanning, 018-611 50 63
Biträdande avdelningschef Jenny Thulin 018-617 01 31
Facklig företrädare, Vårdförbundet, Stina Thunberg 018-611 50 65

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.