Tillbaka

Sjuksköterska barnortoped/ kirurgmottagningen

Referensnummer AS587/2021
Sista ansökan 2021-07-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Akademiska barnsjukhuset är ett av Akademiska sjukhusets verksamhetsområden. Vi består av sju sektioner. Där barnkirurgiska sektionen nu söker en sjuksköterska med huvudsaklig placering på vår barnortopediska och barnkirurgiska mottagning.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss kommer du vara en del av ett team som stöttar och hjälper varandra, samtidig som du kommer arbeta självständigt. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter , där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hålla i egna besök ,delta vid läkarbesök, samt ge telefonrådgivning. Hos oss sker samarbeten mellan de olika avdelningarna och du som sjuksköterska är en viktigt del för att kommunikation och kontakt sker.  

Dina kvalifikationer


Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från barnkirurgisk vård, liksom erfarenhet från att arbeta i mottagningsverksamhet.

Din kompetens


Vi tror att du som söker har ett genuint intresse av att arbeta med barn, du har en god förståelse för barnen/familjers olika förutsättningar. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra .Du ser helheten, och är en kollega som arbetar över professionsgränserna. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Monica Axelsson 018-611 39 70
Facklig kontakt Vårdförbundet Alma From nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.