Tillbaka

Projektledare till enheten för vårdprocesstöd

Referensnummer AS574/2021
Sista ansökan 2021-06-22
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde sjukhusadministration

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa? Det kan du hos oss - ett universitetssjukhus och en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap bidrar. Du är viktig; inte bara för våra patienter, utan också för oss och vår framtid. Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens sjukvård.

Vår verksamhet


Akademiska sjukhusets vision är att vi ska vara det ledande universitetssjukhuset som skapar störst värde för patienterna. Det långsiktiga målet är att sjukhuset har de bästa resultaten i kliniska utfall som är viktiga för patienten och har en verksamhetsstyrning som säkerställer ständig förbättring. Det innebär att vi samverkar och har fokus på patienten, vi arbetar i team där patienten ingår och följer hela patientens resa genom vården.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Din uppgift är att tillsammans med andra vara ett stöd i arbetet med att utveckla sjukhuset till ett processorienterat sjukhus med fokus på att skapa värde för patienterna. I vårt uppdrag ligger bland annat att utveckla metodiken i processarbetet genom att skapa strukturer och arbetssätt för ett systematiskt och hållbart kvalitetsarbete. Vi stödjer också kvalitets- och förbättringsarbeten i verksamheten och bidrar med kunskap inom området.

Du bidrar med din kunskap och dina erfarenheter och utifrån gemensamma strategier driver vi utvecklings- och förbättringsarbeten med en strävan att stärka medarbetares och chefers lust och förmåga att nå uppsatta mål. Det kan innebära att utmana invanda mönster eller att bevara det som fungerar. Vi strävar mot att vara en lärandestyrd organisation och att ha förmågan att ständigt bli bättre. Du är en del i teamet på enheten för vårdprocesstöd, en enhet inom sjukhusadministrationen. Du arbetar med uppdraget ur ett helhetsperspektiv tillsammans med andra stödfunktioner och har medarbetare och chefer i verksamheten i fokus.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har högskole-/universitetsexamen.  Du har kunskap om förändringsledning och erfarenhet av att arbeta processorienterat och med förbättringsarbete i praktiken. Meriterande är om du har kunskap om implementering och erfarenhet från hälso-och sjukvård. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där förmågan att kommunicera och ett flexibelt arbetssätt är helt avgörande för uppdraget. Som person är du genuint intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete och du stimuleras av att arbeta tillsammans med andra. Du är strukturerad samt har förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande uppdrag som projektledare inom enheten för vårdprocesstöd.

Uppdraget är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 september 2021 eller enligt överenskommelse. Eventuella önskemål om deltidsarbete kan diskuteras.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Chef enheten för vårdprocesstöd, Monica Cornefjord 018- 611 7586
Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.