Tillbaka

Arbetsterapeut till barnspecialistmottagningarna i länet

Referensnummer AS557/2021
Sista ansökan 2021-06-20
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är Du intresserad av att delta i arbete och utveckling kring försörjning, bedömning och behandling av barn och ungdomar på barnspecialistmottagningen. Då är du rätt person för oss!

Vår verksamhet


Barnspecialistmottagningarna ingår i sektionen för Barns Vård och Hälsa inom Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala
Sektionen innefattar förutom Barnspecialistmottagningarna i länet också Barnskyddsteamet, Barnhälsovårdens länsavdelning samt Special BVC. Här arbetar förutom arbetsterapeut, fysioterapeuter, barnsjuksköterskor, undersköterskor, läkare och psykologer.
Barnspecialistmottagningarna i länet finns lokaliserade i Uppsala, Knivsta, Tierp, Östhammar och Enköping

Ditt uppdrag


Du ingår som medarbetare i gruppen paramedicin inom Barnspecialistmottagningarna i länet. Arbetet består i att bedöma, förskriva och utvärdera hjälpmedel till hemmet för barn och ungdomar 0–21 år. Vidare även delta i teamarbete vid utvecklingsbedömningar av barn 0–6 år. Vi ser gärna att Du är intresserad av att vidare utveckla uppdraget

Dina kvalifikationer


Vi har inte krav på tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga. Vi erbjuder ett bra introduktionsprogram. Du bör ha bra förmåga att kommunicera och samarbeta då arbetet innebär kontakt med olika personer och professioner. Det är också viktigt att du kan etablera goda relationer med våra patienter och deras anhöriga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn

Vi erbjuder


En tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Gruppchef paramedicin           Linda Bratteby Tollerz      018- 611 89 57
Sektionschef                           Monica Mäki Karlstrand    018-611 28 61
SACO/Psykologförbundet        Marianne Smette Ezra      018-611 89 50

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.