Tillbaka

Psykiatrisjuksköterskor till psykiatriska mottagningen för unga vuxna

Referensnummer AS524/2021
Sista ansökan 2021-06-18
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Välkommen till vårt gäng vid psykiatrimottagningen för Unga Vuxna! Vi söker en psykiatrisjuksköterska med intresse för vår målgrupp: Unga Vuxna. Vi är ett kreativt och glatt gäng som behöver ytterligare en kollega. Vill du vara med?

Vår verksamhet


Psykiatrimottagningen för unga vuxna är en öppenvårdsmottagning som ger specialistpsykiatrisk vård till unga vuxna i åldrarna 18-25 år. Mottagningen ligger på Kungsgatan 38 i nära anslutning till Centralstationen i Uppsala, där du finner bra tåg och bussförbindelser. På mottagningen arbetar vi i multiprofessionella team som alla har kompetens kring depression, bipolär sjukdom, ångestsjukdomar och neuropsykiatri. Teamen består av sjuksköterska, läkare, psykolog, kurator och sekreterare.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss arbetar du framförallt med läkemedelsuppföljning och rådgivning samt psykoedukation inriktad främst mot bipolärsjukdom. Arbetet består i huvudsak av självständigt arbete med egna patientkontakter, men gruppinsatser kan ingå. För att förbättra vården kommer vi att ytterligare arbeta med inriktning på ökad samordning med våra vårdgrannar. På mottagningen fokuserar vi mycket på utvecklingsarbete vilket innebär att vi lägger stor vikt vid delaktighet av utvecklingsinriktat arbete. Handledning och träffar med kollegor är några av våra instrument för kvalitetssäkring.

Dina kvalifikationer


Du som söker är specialistsjuksköterska inom psykiatri, med relevant arbetserfarenhet. Som person är du ansvarstagande, kreativ och intresserad av utveckling. Du har god samarbetsförmåga och förmåga till en helhetssyn, både i relation till patienter och verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Inför anställningen kommer utdrag att göras från misstanke- och belastningsregister. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Katarina Källman 018-617 22 57
Bitr. avdelningschef Frida Rhoode 018-611 52 16
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.