Tillbaka

Sjuksköterska till medicinmottagningen

Referensnummer AS513/2021
Sista ansökan 2021-06-21
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Medicinmottagningen vid Akademiska sjukhuset är en liten verksamhet som ingår i verksamhetsområdet akutsjukvård och internmedicin, här arbetar sjuksköterskor, läkare och avdelningssekreterare.
Med kvalitet i fokus strävar vi efter att ge varje patient ett professionellt bemötande och omhändertagande. Vi arbetar också med att förbättra patientens väg genom sjukvården genom att avlasta akutmottagning och vårdavdelningar. 

Mottagningen har öppet dagtid, måndag-fredag, och bedriver planerad men även till viss del akut verksamhet med specialisering på hypertoni, venös tromboembolism och blödningsrubbningar samt vissa ovanligare bindvävssjukdomar. Utöver detta ansvarar mottagningen även för det standardiserade vårdförloppet (SVF) - allvarliga ospecifika symtom som kan bero på cancer. På mottagningen finns även ultraljud för hjärtundersökning samt forskningsverksamhet.

Vi söker nu en ny kollega till vårt team, är det Du? 

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett mindre arbetslag med sjuksköterskor, läkare och sekreterare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av mottagningsarbete så som patientbesök, provtagning, information, rådgivning och administrativa uppgifter.

Din kompetens


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet inom yrket. Om du har arbetat på mottagning tidigare är det en fördel. Kompetens och erfarenhet av hjärt- och kärlsjukdomar, blödningssjukdomar och koagulation är meriterande.  

Vi lägger stor vikt vid hur du är som person. Vi värdesätter högt att du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har en god förmåga att kommunicera. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är självklart. 

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöring på 100%. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Gruppchef Therese Christensen 018-611 18 32
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte, utan skicka Din ansökan redan i dag. 

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven i din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.