Tillbaka

Undersköterska till barnspecialistmottagningen i Uppsala

Referensnummer AS474/2021
Sista ansökan 2021-05-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vi söker Dig undersköterska med intresse för barn, unga och mottagningsarbete!

Vår verksamhet


Barnspecialistmottagningarna ingår i sektionen för barns vård och hälsa inom Akademiska Barnsjukhuset
Sektionen innefattar förutom barnspecialistmottagningarna i länet, barnskyddsteamet, barnhälsovårdens länsavdelning samt special BVC. Det finns flera tvärprofessionella team där barnsjuksköterskor, undersköterskor, läkare, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeut ingår.
Barnspecialistmottagningarna i länet finns lokaliserade i Uppsala, Knivsta, Tierp, Östhammar och Enköping
Inom sektionen pågår många intressanta projekt med inriktning mot framtidens hälso- och sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning.

Ditt uppdrag


Du ingår som medarbetare i en grupp av undersköterskor och barnsjuksköterskor i länet med inriktning öppenvårdspediatrik. Din huvudsakliga arbetsuppgift är mottagningsarbete på mottagningen i Uppsala där du arbetar tillsammans med läkare, sjuksköterskor, psykologer och fysioterapeuter. Arbetsuppgifter på mottagningen är exempelvis vägning- och mätning vid läkarbesök, instruktion till familjer efter läkarbesök, uppföljning, provtagning, förrådshantering, bemanning av tjänstetelefonen. Det kan förekomma schemalagda dagar på de övriga mottagningarna i länet om behov uppstår. Vi har patientkontakt via telefon samt 1177 vårdtjänster.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska. Meriterande är erfarenhet av mottagningsarbete samt om du arbetat med barn och unga.
Du bör ha god förmåga att kommunicera och samarbeta då arbetet innebär kontakt med olika personer och professioner. Det är också viktigt att du kan etablera goda relationer med våra patienter och deras anhöriga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Gruppchef Susanna Nord 018-611 89 50 
Sektionschef Monica Mäki Karlstrand 018-611 28 61
Vårdförbundet Jenny Wolkert 0171–417331

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.