Tillbaka

Specialistsjuksköterska anestesi/intensivvård till neuromodulation

Referensnummer AS455/2021
Sista ansökan 2021-05-21
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering och smärtcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Smärtcentrum bildar tillsammans med rehabiliteringsmedicin och hälsoprofessionerna på sjukhuset ett av Akademiska sjukhusets verksamhetsområden. Vi arbetar utifrån en helhetssyn med flera olika professioner för att få den bästa patientvården. Teamarbete är ett naturligt sätt att arbeta ifrån. Hos oss får du ett spännande arbete med härliga kollegor.  

Är du nyfiken och är intresserad att vidareutveckla vården? Kom till oss på enheten för neuromodulering vid smärtcentrum! 

Ditt uppdrag


Vi söker dig som är intresserad av tillsvidareanställning på Smärtcentrum - med huvudsaklig placering inom området neuromodulering. Det innebär att man i smärtlindrande syfte provar ut olika typer av elektrisk stimulering vanligtvis förbehandling av neuropatisk smärta. 

Neuromodulering är ett område som expanderat mycket de senaste åren både vad gäller teknik och indikationer. Uppsala har idag Nordens största centrum för neuromodulering och nu behöver vi ytterligare en under medarbetare för att kunna fortsätta att växa och utvecklas. 

Arbetet innebär möten med patienter både på smärtmottagningen, inne på operation, efter operation med programmering av deras SCS-system och via telefon. Du måste för detta ha lätt att prioritera, kunna handlägga både lättare och svårare frågor på egen hand och ha stort tålamod. Då vi har patienter från hela landet kommer du även ha kontakt med vårdgivare från andra landsting och andra specialiteter. Du kommer även ha ett nära samarbete med representanter från industrin. På operation kommer du att ha ansvar för sedering av patienten varför specialitet inom anestesi krävs. 

På operation träffar och hjälper du våra patienter, men ansvarar även för dokumentation och att allt material för våra operationer är på plats.

Dina kvalifikationer


Du är sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesivård. Du är en person med lång yrkeserfarenhet inom anestesi och intensivvård. Förutom detta bör du ha erfarenhet av att ha jobbat med patienter med långvarigsmärta alternativt palliativ vård. Du har goda kunskaper inom administration och logistik. Vi vill att du kan och behärskar både Cosmic, Orbit för operationsplanering och andra IT-systemen inom området.

Din kompetens


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande i ditt arbete. Tjänsten inom neuromodulation kräver stor planerings- och samarbetsförmåga, då du kommer ha kontakt med flera aktörer både inom och utanför smärtmottagningen. Stor vikt läggs vid din flexibilitet att lösa problem för att få arbetet på operation att flyta så smidigt som möjligt för oss alla inklusive patienterna. 

Vi söker dig som är tycker om att arbeta strukturerat, är lugn och har förmåga att prioritera och fatta beslut. Du är stresstålig och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du ska kunna arbeta självständig, såväl som tillsammans med andra. 

Arbetet innebär resor och arbete på annan ort, samt ibland förlängd arbetstid till kvällar. Detta innebär att du måste kunna jobba heltid och med fördel vara bosatt inom Uppsalaområdet. 

Du är en engagerad och glad kollega som vill bidra till en bra arbetsmiljö och utveckla verksamheten. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning. Arbetstiden förlagd mån-fre. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Enhetschef Katarina Landy tfn 076-496 35 08 (Kontaktas i första hand)
Avdelningschef Maria Westerberg tfn 018-617 19 63
Avdelningschef Ann-Charlotte Meuller Danielsson tfn 018-611 29 47
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningsdatumet gått ut. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.