Tillbaka

Undersköterska till thoraxoperation

Referensnummer AS449/2021
Sista ansökan 2021-05-12
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde thoraxkirurgi och -anestesi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Nu behöver vi dig som vill vara med och utveckla thoraxoperation tillsammans med oss!

Vår verksamhet


Som undersköterska på thoraxoperation får du chansen att bli en del av en högspecialiserad -och spännande verksamhet där teamarbete är ett ledord. Vår operationsavdelning är en modern högteknologisk enhet med 5 operationssalar. Här utförs huvudsakligen hjärt- och lungoperationer, operationer i övre delen av kroppspulsådern (aortakirurgi) samt inläggning av mekaniska hjärtpumpar. De flesta operationer utförs planerat under dagtid, men personal för akut verksamhet finns alltid tillgänglig.

Din kompetens


Du är utbildad undersköterska med flera års yrkeserfarenhet från operationsavdelning. Meriterande är erfarenhet från Thoraxoperation samt sterilenhet. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier, vilket är viktigt för oss eftersom vi är beroende av varandra i arbetet med patienten under operationen. Du bör även kunna arbeta självständigt i ett växlande arbetstempo. Tjänsten innebär arbete på så väl dagtid som obekväm arbetstid samt jour och beredskap vardagar och helger.
Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Vi erbjuder


En tjänst. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef, Anna-Karin Hammarlund 018-611 16 85
Facklig kontaktperson Kommunal Maritha Lundberg 018-611 40 21

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kommer ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.