Tillbaka

Sjuksköterska/instruktör

Referensnummer AS411/2021
Sista ansökan 2021-05-12
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Kliniskt träningscentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


På Kliniskt träningscentrum (KTC) vid Akademiska sjukhuset jobbar vi med kompetensförsörjning och brinner för att se andra lära och utvecklas. Vår arbetsplats är i ständig utveckling och växer. Vi är ett utav Sveriges största kliniska träningscentrum och ger möjlighet för vårdpersonal och studenter att utveckla och fördjupa sina kunskaper i såväl kliniska färdigheter som teamarbete.

Vi är en väl fungerande verksamhet med moderna och funktionella lokaler där vi har ett stort utbud av utrustning och material där personal och studenter kan träna på allt från hjärt- och lungräddning till träning av grundläggande färdigheter och avancerade interprofessionella medicinska simuleringar i en trygg miljö. Vi tillhandahåller utbildningsmaterial, utformar och tar fram material och utbildningar inom en mängd kliniska områden.

Våra primära uppdragsgivare är Region Uppsala och Uppsala universitet. I lokalerna har verksamheter inom hälso- och sjukvård möjlighet att bedriva utbildningar i egen regi eller i samarbete/med hjälp av KTC:s instruktörer. Utbildningarna som genomförs på KTC är enligt fastställda koncept eller är framtagna utifrån verksamheternas behov eller begäran där vi alltid är noga med att följa det senaste inom forskning och vetenskap och använder oss av evidens och aktuella riktlinjer. Vi fäster stor vikt vid att utbildning alltid handlar om patientsäkerhet.

Ett av våra största uppdrag är Kliniskt utvecklingsår, KUÅ för nyexaminerade sjuksköterskor som startade 2015.

Ditt uppdrag


Vi söker dig som stimuleras av utbildning, gillar möten med människor och som vill vara delaktig när andra utvecklas och växer.

Som instruktör på KTC kommer du att arbeta nära i team med andra instruktörer och stödfunktioner i verksamheten. Du kommer att arbeta med planering och utförande av Kliniskt Utvecklingsår, KUÅ och vara instruktör i simulering, färdighetsträning och i andra uppdrag samt vara med och skapa och utveckla utbildningar både i större och mindre projekt. Arbetet är varierande och omfattar såväl att kunna planera, hjälpa och stötta verksamheter att skapa utbildning efter specifika behov.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet i yrket. Erfarenhet som instruktör och av att utbilda andra är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din kompetens


Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar. Du är idérik, nytänkande och hittar nya angreppssätt som ger resultat i ditt arbete. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren, baserat på dennes förutsättningar att ta till sig kunskap.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2021-08-16.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Veronica Granath, chef KTC  018-611 07 82
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.