Tillbaka

Vikarierande tandsköterska till käkkirurgen

Referensnummer AS407/2021
Sista ansökan 2021-05-17
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområdet plastikkirurgi och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Den käkkirurgiska sektionen med 46 medarbetare omfattar förutom käkkirurgi, käk- och ansiktsröntgen, käkortopedi och orofacial medicin, egen steril- och operationsavdelning och CBCT röntgen. Sektionen bedriver forskning med hög aktivitet i samarbete med Uppsala universitet och flera internationella samarbetspartners inom akademi och industri. Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008 och SS-EN 15224:2012. Inom verksamhetsområdet plastikkirurgi och käkkirurgi bedrivs en stor del av sjukhusets högspecialiserade riks- och regionvård samt landstingets två rikssjukvårdsuppdrag, allt i nära samarbete mellan olika specialiteter.

Vården av våra patienter sker i multidisciplinära team med representanter inom och utanför verksamhetsområdet. Vi fokuserar på ständig utveckling av vår kärnverksamhet och arbetar med verksamhetens patientflöden för att driva utveckling med patienten i fokus.

Ditt uppdrag


Som tandsköterska arbetar du inom käkkirurgi och assisterar vid operationer, behandlingar och utredningar. Intraoral röntgen, panoramaröntgen och patientadministrativt arbete ingår i tandsköterskans arbetsuppgifter.    

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. 15-poängskurs i operationssjukvård och erfarenhet från käkkirurgisk verksamhet eller sjukhustandvård är meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och proffessionellt sätt.  

Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift. 

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett föräldravikariat på 6 månader, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Gruppchef Gabriella Lindblad 018-617 27 47gabriella.lindblad@akademiska.se
Tf sektionchef Lisa Jansson 018-611 64 63, elisabeth.v.jansson@akademiska.se
Facklig kontakt Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.