Tillbaka

Läkarstudent/ sjuksköterskestudent? Vi behöver din hjälp inom covid-vården

Referensnummer AS365/2021
Sista ansökan 2021-04-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Akademiska sjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

På grund av det mycket ansträngda läget på sjukhuset är vi i behov av läkarstudenter och sjuksköterskestudenter som kan hjälpa till inom covid-vården. Behovet är skyndsamt.

Du kommer framförallt arbeta med omvårdnadsuppgifter på de olika avdelningar där behov finns. 

Vi har i första hand behov av dig som är klar med termin 9 på läkarprogrammet eller är klar med termin 4 på sjuksköterskeprogrammet. Men läser du en tidigare termin får du gärna anmäla ditt intresse ändå, då vi även kan komma att ha behov av personer som kan jobba med övervakning.

Villkor


Vi erbjuder en timavlönad eller visstidsanställning med start omgående och till och med juni 2021. Arbetstiderna kan variera (dagtid, kväll och natt). 

Intresseanmälan


Registrera din intresseanmälan via länken nedan. Du behöver inte fylla i alla fält i ansökningsformuläret, utan det går bra att bifoga CV som bifogad fil.

Skriv en kort sammanfattning av din erfarenhet inom vården och dina tidigare arbetsplatser. Ange hur mycket du kan arbeta hos oss under de närmaste veckorna (ange startdatum och om du kan arbeta dag/natt/heltid/deltid under denna period. Viktigt att du anger ett telefonnummer och en e-postadress som vi kan nå dig på den närmaste tiden. 

Om du har frågor kontakta rekrytering@akademiska.se

Stort tack för din hjälp!

Har du en annan bakgrund och önskar söka jobb hos oss?


Vi är glada att du vill jobba hos oss, men i denna rekrytering vänder vi oss endast till läkarstudenter och sjuksköterskestudenter. Om du har en annan bakgrund är du välkommen att titta bland våra andra lediga tjänster som du hittar på vår hemsida lediga tjänster på sjukhuset.  

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.